Transfer Nöbeti #12

Sezona İki Stoperle Girecek Olmamız Hk. Düşünceniz!

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Bu anket kapanacak: .
Şu kulübün itibarını şu hale getirenlerin ben…..
sırf bu yüzden dursun istifa etmelidir. Bu ne rezilliktir no name elemanlardan hasss.. yiyoruz valla kanıma dokunuyor şu olanlar.

50 kere açıkladım ekşiyi takip edeceğine yazdıklarımı takip etseydin
Dostum en son vole ile sutlandiginds gidip oraya bakıyordum geri dönmüşsün ben durmadan buradaki konuşmaları hafızaya atmıyorum ki.

Fazla gerginlik iyi değil bişey olmaz merak etme en fazla Marmara çırası gibi yanarsın

Taraftarın kararda etkisi var mı dedim? Yaz başı 50 isim uçuşurken beğenmediği isimlere bugün muhtaç olmalarından bahsediyorum.
İyi olur bizim taraftara.. Sene başlarken burun kıvırıyorlar birçok ismi eylül gelince “Bari şunu kaçırmasaydık” diye o burun kıvırdıklarına muhtaç duruma gelmeleri güldürüyor.
Iyi olur bizim taraftara demissin. Taraftara nasil bir suc yukledin de "iyi olacak taraftara"? Taraftar maclara giderek, urun alarak gorevini fazlasiyla yerine getirdi. Burada taraftar laf atilacak son gruptur.

Dostum en son vole ile sutlandiginds gidip oraya bakıyordum geri dönmüşsün ben durmadan buradaki konuşmaları hafızaya atmıyorum ki.

Fazla gerginlik iyi değil bişey olmaz merak etme en fazla Marmara çırası gibi yanarsın

Kimse beni şutlamadı güzel kardeşim. Okan için belli bir üslup varmış üstüne geçme dediler.

Ama senin bir yerlerin yanıyor herhalde ki yırtınıyorsun kendi kendine.

Hadi git ötede oyna.

Şu mate sarri alsınlar da once

Ponomarenkolaşmak istiyorum

images.jpg

Aynen sensin kral başarılar bu kafayla

Benim kafamda sorun yok güzel kardeşim. Kafasında sorun olanlar sen ve senin gibi aynı zihniyete sahip birkaç kişi daha.

Benim burada bir gelir elde etme durumum yok. Twitter sayfası kasmıyorum bir şey yapmıyorum.

Adam geliyor bildiğini söylüyor demek yerine muhalefet olma çabanız, insanları kızdırma arzunuz, kompleksli davranışlarınızla öne çıkma hevesindesiniz.

Merak etme kimin niyetinin ne olduğunu anlayabilecek tecrübeye sahibim.

Sizler bu huylarınızla sanal hayatı bırakın gerçek hayatta da mutlu olamayacak, asosyal tiplersiniz.

Sen de sana benzerler de yazmasın daha bana. Hepinizi engelledim, ben görmüyorum siz de engelleyin görmeyin işinize bakın.

Geri
Üst Alt