Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.304
- 5.786
- 1.983
Zamanin islemedigi adam bizim baskan.Cok da umrunda degil renkdas.Zamanin daraliyor dursun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zamanin islemedigi adam bizim baskan.Cok da umrunda degil renkdas.Zamanin daraliyor dursun.
Hahahaha lan senden mi özür dileyeceğim kaynak yasaklı olduğu icin buraya koymuyorum ama gir twitter arama kısmına tam olarak şunu yaz ve şimdi buradan defol git hahahahahahahah Madam olduYav sırf seni kapak etmek için vaktimi harcıyorum bak.
https://i.ibb.co/ZRVty046/1.jpg > Lesley transferi yazdığım tarihe bak Samiyen'in girdiği sonra Kap gelen saate bak.
Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv > Jelert 1.5 saat sonra.
Batrakov konusuna girmiyorum bile. Sadece bu 2 si yeterli sana. Ahmed'in transfer haberini, ilgimiz yok bunlarla oyalanmayın dediğim isimlere girmeyeceğim bile.
Eleştirebileceğin 2 isim var Can ve Leao ikisinde de süreç malum benim dışımda herkes aynı konuyu konuşuyor.
Adamsan özür dilersin, değilsen yazma daha.
Edit: En azından adam olmadığını kabul edip cevap vermiyorsun da iyi bir şey. Özür dilemek küçültmez seni bu kadar içerlenme.
Hahahaha lan senden mi özür dileyeceğim kaynak yasaklı olduğu icin buraya koymuyorum ama gir twitter arama kısmına tam olarak şunu yaz ve şimdi buradan defol git hahahahahahahah Madam oldu
"Lesley Ugochukwu" since:2026-07-14 until:2026-07-14
Sana şu an attığım twiti ve senin entry‘yi ve tarihini yan yana şimdi derhal buraya atmazsan adam değilsinAdam değilsin o yüzden özür dilemiyorsun zaten.
Sen soru sordun bende cevabını verdim. Göster bakalım twitter'da daha önce imzalandığını söyleyen.
Ezikleşiyorsun her mesajında farkında değilsin. Yasakmış mış mış at özelden erkeksen, ben atacağım buraya dediğin tweeti hadi bakalım.
ahmet seaman coming soonmadem kahvekonyak gitti
yeni duyumcu ile görüşmelere başladık arkadaşlar
Ekli dosyayı görüntüle 332831
@Alper Altun
@Recep Buruk
lutfen ṣu kolpa kaynagi suresiz banlayin artik. Adamin yalanlari yuzunden her girdiginde kavga cikiyor
Forumun süküneti icin banlayin ṣunu artik. Saygilar
Sana şu an attığım twiti ve senin entry‘yi ve tarihini yan yana şimdi derhal buraya atmazsan adam değilsin