Transfer Nöbeti #12

Sezona İki Stoperle Girecek Olmamız Hk. Düşünceniz!

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Bu anket kapanacak: .
madem kahvekonyak gitti

yeni duyumcu ile görüşmelere başladık arkadaşlar

ChatGPT Image 25 Ağu 2026 18_35_17.webp

Leao isteyenlere sorum var neden leao istiyorsunuz?
CL de hiç katkı veremeyecek olan takım oyununu bozacak olan leaoya 40M EUR u ligde şampiyon olmak için mi verelim

Üstelik bu paranın çok da geri dönüşü olmayacak

Ben ismaila sarr gelsin istiyorum

Leaodan geçti gönlümüz

Yav sırf seni kapak etmek için vaktimi harcıyorum bak.

https://i.ibb.co/ZRVty046/1.jpg > Lesley transferi yazdığım tarihe bak Samiyen'in girdiği sonra Kap gelen saate bak.
Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv > Jelert 1.5 saat sonra.

Batrakov konusuna girmiyorum bile. Sadece bu 2 si yeterli sana. Ahmed'in transfer haberini, ilgimiz yok bunlarla oyalanmayın dediğim isimlere girmeyeceğim bile.

Eleştirebileceğin 2 isim var Can ve Leao ikisinde de süreç malum benim dışımda herkes aynı konuyu konuşuyor.

Adamsan özür dilersin, değilsen yazma daha.

Edit: En azından adam olmadığını kabul edip cevap vermiyorsun da iyi bir şey. Özür dilemek küçültmez seni bu kadar içerlenme.
Hahahaha lan senden mi özür dileyeceğim kaynak yasaklı olduğu icin buraya koymuyorum ama gir twitter arama kısmına tam olarak şunu yaz ve şimdi buradan defol git hahahahahahahah Madam oldu

"Lesley Ugochukwu" since:2026-07-14 until:2026-07-14

Hahahaha lan senden mi özür dileyeceğim kaynak yasaklı olduğu icin buraya koymuyorum ama gir twitter arama kısmına tam olarak şunu yaz ve şimdi buradan defol git hahahahahahahah Madam oldu

"Lesley Ugochukwu" since:2026-07-14 until:2026-07-14

a daha önce imzalandığını söyleyen.

Ezikleşiyorsun her mesajında farkında değilsin. Yasakmış mış mış at özelden erkeksen, ben atacağım buraya dediğin tweeti hadi bakalım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
duyum işine burada niye bu kadar anlam yüklendi ki..tier1 denilen tolgahan da çoğu kez patladı.x ten buraya bir sürü abuk subuk anonim hesaplarında kolpaları atılıyor..gereksiz sataşmalar ve toksiklik var bence.engelleyip geçmek zor değil..transfer nöbeti zaten çoğu zaman kolpa haberler üzerinden postlar ile devam ediyor.

Adam değilsin o yüzden özür dilemiyorsun zaten.

Sen soru sordun bende cevabını verdim. Göster bakalım twitter'da daha önce imzalandığını söyleyen.

Ezikleşiyorsun her mesajında farkında değilsin. Yasakmış mış mış at özelden erkeksen, ben atacağım buraya dediğin tweeti hadi bakalım.
Sana şu an attığım twiti ve senin entry‘yi ve tarihini yan yana şimdi derhal buraya atmazsan adam değilsin

Oğlum herkes kolpa sıkıyor zaten niye abartıyorsunuz

@Alper Altun
@Recep Buruk

lutfen ṣu kolpa kaynagi suresiz banlayin artik. Adamin yalanlari yuzunden her girdiginde kavga cikiyor

Forumun süküneti icin banlayin ṣunu artik. Saygilar

Bak artist artist seni banlatacağım diyordun, ben de önce kim gidecek görürüz.

Böyle böyle organize olup birilerini banlatıp kendi aranızda eğleniyorsunuz sonra. Yazık kafanıza cidden.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt