Transfer Nöbeti #12

Bu A.villanın kadrosunda 20 milyon bürüt maaş alan topçu var mı, Leaoya brüt 25 milyon vermeleri lazım bizim teklife denk gelsin aşşa yukarı

Avrupa da transfer dōnemi kapandimi, iste kulubuyle kavgali falan oyunculari bekliyor bu yönetim. Üc ay boyunca bosuna bekletti taraftarlari. Yaziklar olsun.

Ne yazık ki birisi ön plana çıkıp dikkat çekmeye başlayınca yersiz taşlama yapanlar ortaya çıkıyor “neden yıllardır düzenli yazan ben değil de bu adam sahip olduğu bilgi ile bir anda forumda popüler oldu”diye

Değişik bir psikoloji ,çocukça

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hak veriyorum fakat isin diger tarafinda da sirket yonettigini idda eden adam gelip burada milletle sidik yaristiriyor..O da ayri bir gariplik ..1 kez bana ozelden yazdi dalga gectigimi anlayip dedim ki milletle cok diyaloga giriyorsun girme birak ben veya bir baskasi ne diyorsa desin adam birakamadi..
Herif ilk geldi kolpadan ovuyorum her mesajda ulan bir cevap yazmiyor serdar bunu itin gtune sokuyor ona habire laf yetistiriyor en son sitem ettim ben de cevap yazmiyon diye 😂

Teknik işlere karışmaz normalde 2. döneminde bu seneye kadar transferlere de karışmaz sadece son maddi detaylarda onayı verirdi. Bu sene ne olduysa transferi ben yapacağım diye tutturdu. Birisi bu yaştan sonra buna Fm mi oynattı nedir?
Come On What GIF by MOODMAN
Başkan güç zehirlenmesi yaşıyor yönetimden başka birinin isminin ondan daha çok öne çıkmasından çok rahatsız oldu. Erden Timur örneğinde olduğu gibi

Teorıide o zaman biz Leminayı sadece ZTK da kullanacağız diyerek 1 tane ek kontenjan açabilir miyiz şimdi ?

satış listesindeki futbolculara
mezat usulü getirilmeli en fazla 48 saat olmak üzere
piyasa hızlanır

fb çoğu oyuncuyu gönderdi

Carlos gitti zaten comoya

Geri
Üst Alt