Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 43.658
- 38.015
- 3.798
Lig başladıktan sonra kural değiştiriyor. Tff'nin açık açık bir kulübü bu kadar kolladığı bir dönem olmamıştır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah sakatlanmamıştır
Ne yazık ki birisi ön plana çıkıp dikkat çekmeye başlayınca yersiz taşlama yapanlar ortaya çıkıyor “neden yıllardır düzenli yazan ben değil de bu adam sahip olduğu bilgi ile bir anda forumda popüler oldu”diye
Değişik bir psikoloji ,çocukça
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Canım boş zamanlarında neler yapıyorsun sorusuna cevap niteliğinde bir analiz olmuşyahu şimdi bu herifin yanları tepesinden daha seyrek değil mi ?
berber işi olamaz şu ya da berberden talep.
Ekli dosyayı görüntüle 332859
Başkan güç zehirlenmesi yaşıyor yönetimden başka birinin isminin ondan daha çok öne çıkmasından çok rahatsız oldu. Erden Timur örneğinde olduğu gibiTeknik işlere karışmaz normalde 2. döneminde bu seneye kadar transferlere de karışmaz sadece son maddi detaylarda onayı verirdi. Bu sene ne olduysa transferi ben yapacağım diye tutturdu. Birisi bu yaştan sonra buna Fm mi oynattı nedir?
![]()
yok dün keramettin komik bulmuştu - yanları seyrek diye ank ya laf atmıştımCanım boş zamanlarında neler yapıyorsun sorusuna cevap niteliğinde bir analiz olmuş![]()
Tabbuli salata ve sote et yedim.can erden doner yedi