Transfer Nöbeti #12

Şikeciler için çıkan kural ne güzel dünya
Midem bulanıyor bu ülkeden

haaa ?

fener 2 adam daha döndürerek kullansın ama kimse ekstra adam transfer edemesin ?

ben mi yanlış anlıyorum ?
Aynen öyle, biz mesela ekstra yaptıgımız zaman direkt yazamayacağız bile 10+4 olacak. Ama fenerbahçe ve Beşiktaş önceden yaptıgı icin sıkıntı olmayacak.

Okan buruk en başta yönetime kalkan olmasaydı kendi kalır dursun giderdi

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teorıide o zaman biz Leminayı sadece ZTK da kullanacağız diyerek 1 tane ek kontenjan açabilir miyiz şimdi ?
Ömrü hayatımda bukadar saçma sağan kural ne gördüm ne duydum, tamamen ifbjk ler rahat etsin diye uydurulmuş bir kural. Şikenin ağababasını, tff yapıyor akıl alır gibi değil. Dursun sende bu kulübün başkanıysan yarın hem Leaoyu indirirsin hemde Sarr ı. Yarından sonra da bir stoper ve orta saha daha alıyorum dersin.

resmileşti mi bu ?
Aynen öyle, biz mesela ekstra yaptıgımız zaman direkt yazamayacağız bile 10+4 olacak. Ama fenerbahçe ve Beşiktaş önceden yaptıgı icin sıkıntı olmayacak.
Leminayı atıp ZTK ya o zaman (saçmalık evet) Pape Sarr insin o zaman hemen?

hani hazırdı bekletiliyor deniyordu ya - bu düzene uyuyor.

Fbnin istediği kararı çıkarmışlar.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ömrü hayatımda bukadar saçma sağan kural ne gördüm ne duydum, tamamen ifbjk ler rahat etsin diye uydurulmuş bir kural. Şikenin ağababasını, tff yapıyor akıl alır gibi değil. Dursun sende bu kulübün başkanıysan yarın hem Leaoyu indirirsin hemde Sarr ı. Yarından sonra da bir stoper ve orta saha daha alıyorum dersin.
bizimkiler gık çıkarmaz, paşamlar yorulur.

Dursun kalmış bunu yapacak.

Geri
Üst Alt