Ferhat Ayhan
Kırmızı Üye
- 2 Haziran 2015
- 1.675
- 740
- 983
Şikeciler için çıkan kural ne güzel dünya
Midem bulanıyor bu ülkeden
Midem bulanıyor bu ülkeden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sasiracak birsey yok. Fenerasyon diye bosuna denmiyor.haaa ?
fener 2 adam daha döndürerek kullansın ama kimse ekstra adam transfer edemesin ?
ben mi yanlış anlıyorum ?
Aynen öyle, biz mesela ekstra yaptıgımız zaman direkt yazamayacağız bile 10+4 olacak. Ama fenerbahçe ve Beşiktaş önceden yaptıgı icin sıkıntı olmayacak.haaa ?
fener 2 adam daha döndürerek kullansın ama kimse ekstra adam transfer edemesin ?
ben mi yanlış anlıyorum ?
Ömrü hayatımda bukadar saçma sağan kural ne gördüm ne duydum, tamamen ifbjk ler rahat etsin diye uydurulmuş bir kural. Şikenin ağababasını, tff yapıyor akıl alır gibi değil. Dursun sende bu kulübün başkanıysan yarın hem Leaoyu indirirsin hemde Sarr ı. Yarından sonra da bir stoper ve orta saha daha alıyorum dersin.Teorıide o zaman biz Leminayı sadece ZTK da kullanacağız diyerek 1 tane ek kontenjan açabilir miyiz şimdi ?
Leminayı atıp ZTK ya o zaman (saçmalık evet) Pape Sarr insin o zaman hemen?Aynen öyle, biz mesela ekstra yaptıgımız zaman direkt yazamayacağız bile 10+4 olacak. Ama fenerbahçe ve Beşiktaş önceden yaptıgı icin sıkıntı olmayacak.
bizimkiler gık çıkarmaz, paşamlar yorulur.Ömrü hayatımda bukadar saçma sağan kural ne gördüm ne duydum, tamamen ifbjk ler rahat etsin diye uydurulmuş bir kural. Şikenin ağababasını, tff yapıyor akıl alır gibi değil. Dursun sende bu kulübün başkanıysan yarın hem Leaoyu indirirsin hemde Sarr ı. Yarından sonra da bir stoper ve orta saha daha alıyorum dersin.
Dursun kalmış bunu yapacak.Ömrü hayatımda bukadar saçma sağan kural ne gördüm ne duydum, tamamen ifbjk ler rahat etsin diye uydurulmuş bir kural. Şikenin ağababasını, tff yapıyor akıl alır gibi değil. Dursun sende bu kulübün başkanıysan yarın hem Leaoyu indirirsin hemde Sarr ı. Yarından sonra da bir stoper ve orta saha daha alıyorum dersin.
bu nedemekHaluk Yürekli: "Aslani ismi var şu an Galatasaray'a teklif edilmiş."