Transfer Nöbeti #12

Jacops,singo sakat kontenjanı diğer eleman bek bile değil. Kafayı yiyecem ulan

Haluk Yürekli: "Galatasaray, bonuslarla birlikte 40 milyon euro civarında Leao'yu alabilecek pozisyonda şu anda. Dursun Özbek, imza atmadığı için olmadığı bilgisi var."
Değil olsa alınırdı. İtalyan basının da dediği gibi Milan bonuslarla 50-55'i görmek istiyor. Haluk zaten eskisi gibi haber alamadığından bir anda karşıt oldu.

Şahsi görüşüm bu kural muhabbetinden bi kaç oyuncuyu ziratte oynatıp yerine baba 2 oyuncu alırız diye düşünüyorum 4 transfer gelir bence

1 eylülde Avrupa da biter, 2 eylül de burada duyumlar 🔥🔥🔥

Emre kaplana göre camavinga alıp jakobs yollayacaktik 😂😂😂

Okan hoca, leao ve sane ile böyle maçlara çok tanıklık ederiz gibi :

Ben de istemiyorum da bu saatten sona gelsin hiç yoktan iyidir kıvamına geldik
İşte sorun da bu maalesef taraftarın tepkisi anlaşılır da bu takımın yönetimi ve hocası ne yaptı da işleri bu noktaya getirdi ve nasıl kabul gördü orasını anlamıyorum. 4 yıldır şampiyonsun ama Okan hoca bu sene başarısız olsun tefe konulacak haberi yok sanki eli güçlü iken yönetimi taraftarın önüne atmalıydı o kendisi yem olmayı seçti...

---------Osimhen---------
Leao----Batrakov----Sarr
----Camavinga-Hakan------

Sane, Torreria ve Lemina'ya elveda.

Leao burun kıvıracak bir oyuncu değil Galatasaray için biraz hangi konumda olduğumuzu bazen unutuyoruz gibime geliyor.

Zar zor ilk 24'e kalan bir takım için fazla bile zaten yükselişte olsaydı şu an Real/Barca forması giyiyordu.

Geri
Üst Alt