- 16 Haziran 2010
- 206.276
- 159.106
- 6.838
Tuttukları takım: GalatasarayAdmirim burda benzamaya neler söylendi yav. Adam realde Show yapiyordu ondan sonra.
Arzuladıkları transfer gücü ve becerisi: Real Madrid
Zaten bundan dolayı çelişki var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tuttukları takım: GalatasarayAdmirim burda benzamaya neler söylendi yav. Adam realde Show yapiyordu ondan sonra.
Ulan adamlar yine istediği bonservisi alacak şaka gibi.Valla helal olsun.Bizim aynı şey başımıza gelse 25e 30a çoktan vermiştik bile.
Biz o günleri görmeyiz dostumCamawinga - Matar Sarr - Batrakov
Gördük İlkay ı bir Hakan eksikti 5 te ona sıksınlar bir o eksikti
Gelisme var mi, futboldaydim
Sara riskli aga... osimhen de gidebilir o olmazsa... bırak kalsın herif...Herkes torreira lemina diyorda sara var orda satsak ya bunu
O tag nedir dostumGelisme var mi, futboldaydim
Görüntülü konuşurlar boşver yavSara riskli aga... osimhen de gidebilir o olmazsa... bırak kalsın herif...
Osimhen Leao 2 yıl önce birlikte bizde oynayacak deselerdi herhalde kimse inanmazdı.Gökhan Dinçe göre hücum hattımız
Osimhen u23
Lang leao yunus batrakov Barış sane
Bana kalsa bu gece bitmeden şutlarım arabistana12m verdiğimiz saneyi nadasa yatıralım biraz da şımarık leao ile takılalım diyorsun
Dursun başkan en sonunda isyan ettim böyle taraftarın demiş. Parayı koymus masayanasıl olcek
Sağ beklerden birinden çıkılırsa Vinicius Tobias’la da imzalanacak demiş. Cumartesiye kadar 2 toplamda 5 transfer demiş Kahvekonyak
Birbirlerine parmak atmadan olmazGörüntülü konuşurlar boşver yav
Taraftarın neredeyse %100'ü aynı fikirdeLemina Torreira kalsa bile Pape Matar Sarr alınsın yahu. Gerekirse Nhaga'yı kiralık gönderip u23 kanat ve u23 forvet bakılır. Orta sahada bu niteliklere sahip oyuncuya ihtiyaç var.