- 1 Mayıs 2018
- 58.375
- 49.109
- 3.873
atamiyom bumudaMillete ne emir veriyorsun, sen atamiyor musun mesaj?![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
atamiyom bumudaMillete ne emir veriyorsun, sen atamiyor musun mesaj?![]()
htalks sayesinde aklımda kalan topçu ne zaman baksam gol attığını gördüm ama tarzını hiç bilmediğim biriLeipzigde testen gecememis,ama ben gecen yil izledim manjak topcu
Fbye gönül rahatlığıyla yattıktan sonra transfere hemen hız vermişlerMostafa Mohamed, Konyaspor'da (L'Equipe)
Bonservis: 1 milyon Euro
Augmentinler benden.diz iltihabı sorunu varmış galiba
Singo geçen sezon bile 29 maça çıkmış, neye göre 15 maç oynayacak?Bence bu sene 30 maçın üzerine çıkar.büyük yatırım yaptığın singo'yu ana kontenjanda tutsan da sana senede maksimum 15 maç oynayacak zaten.
lesley'i de opsiyonu dolmasın diye sen oynatmayacaksın.
bu 2 oyuncu 10+4'te kalsın, yukarıda yazdığım 2 cümle de ayan beyan gerçekleşecek, göreceksin.
nelsson diyorsun, adam burada olmaktan tiksiniyor. ne nelsson'u? 1-2 güne gönderilecek o zaten.
bu kural bizim için iyi olur ve bizimkiler 1 hafta kala 4 adam alır da demiyorum zaten iyi okursan. 2 adam bile alamayabilirler bu gidişle. eğer düzgün bir transfer politikası ve iş bitirici yöneticiler olsaydı avantaja döndürebilirdik diyorum.
Valla yusuf bence iyi topçu daha genç alınsın isterimY....akçiçeğe max 1 milyon ero maaş verilirse ok derim
Şimdi gördüm. Kahpekonyağın ekşideki entryleri araklayıp sözlüğe atıyor. Sabah sabah gülmekten altıma sıçtım.gs sözlükte kahvekonyak çakması çıkmış puhahahaha duyumcunun da duyumcusu var