Transfer Nöbeti #12

TC-KZU havadaaa bakalım bizimle alakası olmayan bu yolculuğun sonu neresi olacak

Dostlar bunların hala şuna teklif yaptı buna şunu verdi yalanlarına inanıyor musunuz? Net olarak Galatasaray satılmış ve ihanete uğramıştır.

Burada yanan Okan hoca olacak ama kendisi akıllı ise derhal istifa etmeli ve dönen tüm dolapları taraftara açıklayarak kahraman olmalıdır. Yoksa bunlara çanak tutmaya devam ederse o da gazoz olacaktır.

Asllani haberi beni aşırı mutlu etti, baktığında yedek forvet olacak aslında ama Batrakov'la değişmeli de kullanabiliriz. 10 no gibi olmasa da Osi'nin arkasında, yanında da takılır; baya da atar.

Bu asllani dene adam transferi yapıp sağlık kontrollerinde sıkıntı yaşamadı mı?

büyük yatırım yaptığın singo'yu ana kontenjanda tutsan da sana senede maksimum 15 maç oynayacak zaten. :)
lesley'i de opsiyonu dolmasın diye sen oynatmayacaksın.

bu 2 oyuncu 10+4'te kalsın, yukarıda yazdığım 2 cümle de ayan beyan gerçekleşecek, göreceksin. :)

nelsson diyorsun, adam burada olmaktan tiksiniyor. ne nelsson'u? 1-2 güne gönderilecek o zaten.

bu kural bizim için iyi olur ve bizimkiler 1 hafta kala 4 adam alır da demiyorum zaten iyi okursan. 2 adam bile alamayabilirler bu gidişle. eğer düzgün bir transfer politikası ve iş bitirici yöneticiler olsaydı avantaja döndürebilirdik diyorum.
Singo geçen sezon bile 29 maça çıkmış, neye göre 15 maç oynayacak?Bence bu sene 30 maçın üzerine çıkar.

Lesley opsiyonu 25 maç sanırım, en azından ilk devre faydalanabiliriz. En az 15 maç oynar bence ilk devre.Sonra bakılır durumuna.

Kötü yönetiliyoruz onda zaten herkes hem fikir.Bunlar kimseyi yollayamaz, 1 forvet 1 kanat alıp bitirirler.Yönetim düzgün olsa işimize yarardı ona katılıyorum.

Bu arada federasyon kabul etmeyebilir geçen seferde medya yanılmıştı.

dün trans yok diye ağlayanlar Leao istemiyor dursun az yapıyor size Brezilya’nın bağrından teteler bulması lazımdı bizim taraftara kızıyorum vallaha

Acil transferler bitmeli Tff nin oyununu bozmak için açıklandıktan sonraki oyuncular satılmayacakmışta falan filan

Leao haberleri kesildi. An itibariyle bu postu yarı baygın şekilde yazıyorum.

Geri
Üst Alt