Transfer Nöbeti #12

Var mı gelişme? Son haberlere baktığımda biz Leao'yu almak için teklif arttıracağız ama 50'yi bulmayacak o teklif yaklaşacak. Bunun yanı sıra Lang'da bize gelmek içim haber yolluyor sanırım daha az maaşa oynarım diye. Hayırlısı o sırada u23 santrafor kim adı geçmiyor hiç. Gerçi Leao alınırsa kendisi santraforda oynayabildiği için u23 stoper almak daha iyi olur.
intihardan başka bir şey olmaz forvet ayrı olarak alınmak zorunda

Bu haluk ikidir biseyler geveliyor

Onay verirse başkan kavukcu leao ve bruno olmazsa camavingayi bitirmek istiyomus dün dedi

Tivittera bakiyorum, bizim kesim Leao bitti gibi davraniyor.

O is patlarsa bu saatten sonra harbiden point otele gider millet heralde.

Tivittera bakiyorum, bizim kesim Leao bitti gibi davraniyor.

O is patlarsa bu saatten sonra harbiden point otele gider millet heralde.
Bitmedi de.bitecek gibi onay verdiğinden

Bi de 45 üstü falan deniyor.biter

Camavingaya takıldım ben

Bu haluk ikidir biseyler geveliyor

Onay verirse başkan kavukcu leao ve bruno olmazsa camavingayi bitirmek istiyomus dün dedi
Yok yav , dun actim arkaya dinledim. Hayal seviyesinde belki duser diye bir dusunce var. Ciddi ya da beklenen degil falan dediler.

Ama yani federasyon cart curt 2 saat 1 tane ici dolu laf etmiyorlar. Taraftar yzude 95 istifa diyor anketi var kendi caplarinda baska bir cacik konusmadilar.

Yok yav , dun actim arkaya dinledim. Hayal seviyesinde belki duser diye bir dusunce var. Ciddi ya da beklenen degil falan dediler.

Ama yani federasyon cart curt 2 saat 1 tane ici dolu laf etmiyorlar. Taraftar yzude 95 istifa diyor anketi var kendi caplarinda baska bir cacik konusmadilar.
E zaten hayal hocam

Camavingayi ve leaoyu haziranda hedef diye koydular

Real Madrid resmen ayrılık kararı aldığı an biz devredeyiz son ana kadar

Orta saha orta saha orta saha

Buraya transferler olmadığı sürece istersen en kral kanat oyuncusunu getir.hiçbir halt olmaz.

E zaten hayal hocam

Camavingayi ve leaoyu haziranda hedef diye koydular

Real Madrid resmen ayrılık kararı aldığı an biz devredeyiz son ana kadar
Hedef koymak gibi bir eylemi bizim yonetim mi yapmis?

Su an durum oyleki Leaoyu alacaklar cunku sosyal medyada yuzde 75 tonton baskanim moduna cevirecek kufur kiyametten.

Timurlenk ve koray program mi yapiyormus yav

Geri
Üst Alt