Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
intihardan başka bir şey olmaz forvet ayrı olarak alınmak zorundaVar mı gelişme? Son haberlere baktığımda biz Leao'yu almak için teklif arttıracağız ama 50'yi bulmayacak o teklif yaklaşacak. Bunun yanı sıra Lang'da bize gelmek içim haber yolluyor sanırım daha az maaşa oynarım diye. Hayırlısı o sırada u23 santrafor kim adı geçmiyor hiç. Gerçi Leao alınırsa kendisi santraforda oynayabildiği için u23 stoper almak daha iyi olur.
Stoper de kesin lazım.intihardan başka bir şey olmaz forvet ayrı olarak alınmak zorunda
Kavukcuyi sucluyorlar da renkdas asil problem baskanin ta kendisi.Bu haluk ikidir biseyler geveliyor
Onay verirse başkan kavukcu leao ve bruno olmazsa camavingayi bitirmek istiyomus dün dedi
Bitmedi de.bitecek gibi onay verdiğindenTivittera bakiyorum, bizim kesim Leao bitti gibi davraniyor.
O is patlarsa bu saatten sonra harbiden point otele gider millet heralde.
bir anda Fb leao transferini bitirdi diye haber görürsek şaşırmam. Tam o hava var bu işte
Yok yav , dun actim arkaya dinledim. Hayal seviyesinde belki duser diye bir dusunce var. Ciddi ya da beklenen degil falan dediler.Bu haluk ikidir biseyler geveliyor
Onay verirse başkan kavukcu leao ve bruno olmazsa camavingayi bitirmek istiyomus dün dedi
Adam parasını almadan gitmez kiMadem boyle niyetleri var yillik 5.5 verdikleri ilkayi postalasinlar once
%100Stoper de kesin lazım.
Bravo Ilgaz ağabey
E zaten hayal hocamYok yav , dun actim arkaya dinledim. Hayal seviyesinde belki duser diye bir dusunce var. Ciddi ya da beklenen degil falan dediler.
Ama yani federasyon cart curt 2 saat 1 tane ici dolu laf etmiyorlar. Taraftar yzude 95 istifa diyor anketi var kendi caplarinda baska bir cacik konusmadilar.
Hedef koymak gibi bir eylemi bizim yonetim mi yapmis?E zaten hayal hocam
Camavingayi ve leaoyu haziranda hedef diye koydular
Real Madrid resmen ayrılık kararı aldığı an biz devredeyiz son ana kadar