Transfer Nöbeti #12

Nelsson denilen depresif panda şimdi ziraat kupasında sürünsün. yok öyle hem benim maaşımı verin hem gittiğim yerden imza parası ve maaş alayım

İsmail'in Oosterwolde'yi sol bek oynatmasına Aziz baya bir kızmıştır.

Pape Sarr'ı kaybetmek demek orta sahayı batırmak demek. Camavinga'ya güveniyorsunuz da onu son günlerde alan mutlaka çıkar deliler sizi

Çok yoruldum ya

Sarr ile anlasıyorsun, leminadan sözleşme dondurarak bile çıkabilirsin ama zor geliyor.

Üstelik sarr kiralık bile gidebilir başka kulube

Leao diyoruz langin gereksiz sevgisine maruz kalıyoruz

Bitsihabu kiralık olarak ayrılacak ama bekliyoruz

Bunlar şampiyonluğu satmış kesinlikle

Sarr
Leao
Hakan
Bitshiabu
u23 forvet
bunlar aynı anda alınmıyorsa ne başkanı ne yönetimi ne kongresi yok türk olmayan takımları yenme kuruluş amacı lise geleneği falan bahsetmeyecek bu kulüpte.Benim en sinirlendiğim yüzsüzlük noktası da o , üyesinden başkanına çıkıp kurullarda şov yapmasını biliyorlar o zaman çıkın diyin Ali Sami Yen ve arkadaşları o amaçla kurmuş ama biz fbyi yenip ligi almayı hedefliyoruz filan diyin fransızca bilmem ne konuşup şovlar yapmayın oralarda.Geçen sene usg maçından hala ders alan yok ama yersen türk olmayan takımları yenmek için kurulmuş kulüpmüşüz

bu arada tamamen objektif yorum futbolcu olsam asla gitmeyeceğim bir kulüp varsa o da manu'dur. haftasonu hull maçını izledim. bruno ve tielemans dışında takıma katacağım bir tane adam yoktu 11'de. her sene bu kadar para harcayıp bu kadar rezalet bir takım olmayı nasıl başarıyorlar. o yüzden demem o dur ki camavinga bize gel ve efsane ol

Barış'ı ben de beğenmiyorum ama Sane'nin performans olarak daha yukarı çıkma ihtimali yok gibi. Barış en azından form tutarsa bir şeyler yapabilir
barış en fazla 45 milyon euroya satılır. bu durumdayken bir an önce satalım yoksa nelsson gibi 2 sene sonra deliye vurup kendisini 1 milyona sağa sola kiralanmaya başlar

bet365 oranlari degistirdi az önce Leao icin

galatasaray 1.33
Milan 5.50
AV 7.50
Totenham 17
1.33 iyi oran bence 1.10 falan leao konusunda artık gelmemesi için fenerin araya girip devasa bir para teklif etmesi lazım bu akşam elemesi durumunda yoksa epl takımları dahil bizim verdiğimiz paraları vermezler.

İnşallah bir suru duyumcu çıkar boyle

Sırf güzel haber için ne kadar hesap varsa takibe aldim
reis kahvekonyakın entryleri tweetlemeye başladım bugün piyasaya giriş yaptık bundan sonra yorum + sağdan soldan kolpalarla hikaye yazarak ben de paylaşacam takibe alırsan sevinirim

Geri
Üst Alt