Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 116.625
- 103.551
- 5.238
Nelsson denilen depresif panda şimdi ziraat kupasında sürünsün. yok öyle hem benim maaşımı verin hem gittiğim yerden imza parası ve maaş alayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
LeaoNoa Lang
U23 vasat bir forvet
Bu iki dransfer ile dönemi kapatacağız gibi görünüyor.
İnşallah bir suru duyumcu çıkar boyleDayı gotü ortaya koydu, bu adamlar gelmezse forumda talip olanlar çıkar.
Birileri gelmeli artık, ruh sağlıgimiz kötüye doğru gidiyorİnşallah bir suru duyumcu çıkar boyle
Sırf güzel haber için ne kadar hesap varsa takibe aldim
Barış'ı ben de beğenmiyorum ama Sane'nin performans olarak daha yukarı çıkma ihtimali yok gibi. Barış en azından form tutarsa bir şeyler yapabilirBarisin niye Saneden çok kredisi var?
barış en fazla 45 milyon euroya satılır. bu durumdayken bir an önce satalım yoksa nelsson gibi 2 sene sonra deliye vurup kendisini 1 milyona sağa sola kiralanmaya başlarBarış'ı ben de beğenmiyorum ama Sane'nin performans olarak daha yukarı çıkma ihtimali yok gibi. Barış en azından form tutarsa bir şeyler yapabilir
1.33 iyi oran bence 1.10 falan leao konusunda artık gelmemesi için fenerin araya girip devasa bir para teklif etmesi lazım bu akşam elemesi durumunda yoksa epl takımları dahil bizim verdiğimiz paraları vermezler.bet365 oranlari degistirdi az önce Leao icin
galatasaray 1.33
Milan 5.50
AV 7.50
Totenham 17
reis kahvekonyakın entryleri tweetlemeye başladım bugün piyasaya giriş yaptık bundan sonra yorum + sağdan soldan kolpalarla hikaye yazarak ben de paylaşacam takibe alırsan sevinirimİnşallah bir suru duyumcu çıkar boyle
Sırf güzel haber için ne kadar hesap varsa takibe aldim
Ucuz mal alacak kadar zengin degilizucuz lang > pahali leao