Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 3.504
- 3.649
- 1.198
inter maçını izledim, bonny bu hafta lautaro martinez'in yerine oyuna girdi ikinci yarı başı. bunlar adam falan vermez bize.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu takımında Osimhen,Sane gibi dünyanın bildiği isimler ve Tr nin dünyada en çok bilinen markası varken ve üstüne CL ye giderken sen göğüs sponsoru bulamıyorsan o koltuk işgal altındadır. Başkanlığın meşruluğu yoktur.Zaten 1 ET'nin kendisi idi kayyum atanınca hem sponsorluklar hem de locayı iptal ettirdi Nef'in, bir sponsor battı sanırım diğer ikisi de biri Oktay Ercan diğeri de yine Sixt idi galiba.
Alakaları yok biri u23 diğeri değil.Pape sarr kiralanabiliyor biz gittik 3.5 kiralama 2.5 da maaş +28 milyon euro opsiyonla uguwucuyu aldık öyle mi?
Ekli dosyayı görüntüle 332949
inanmıyorum o işeHocam bitshabuyu de kiralık bırakıyorlar ve isteyenlerden biriyiz
Onun nedeni kanat degil de forvet oynamasi.Golleri nasil attigina baktiniz mi gecen sezon. Twitterda gezen skills videolarina aldanmayin onlar 3-4 sene oncesinin. Su an oyle topu atip onune geleni gecen bi Leao yok haberiniz olsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne farkediyor ki. 2 tane u23 olmayan bek oyuncun var. Almamız lazım diye krize girilecek bir zorunluğumuz yoktu sonuçta.Alakaları yok biri u23 diğeri değil.
Sponsor konusunda bir çok kez yazdım zaten. Hadi onu CL'ye kadar imzalarlar sona saklıyorlardır falan ama lig başladı takımın hala sırt, koltuk altı, sol kol sponsoru yok. Şort sponsoru gelmişti son maçlarda vardı.Yahu takımında Osimhen,Sane gibi dünyanın bildiği isimler ve Tr nin dünyada en çok bilinen markası varken ve üstüne CL ye giderken sen göğüs sponsoru bulamıyorsan o koltuk işgal altındadır. Başkanlığın meşruluğu yoktur.