Transfer Nöbeti #12

Transfer Dönemi Sonuna Kadar…

• Kullanılan toplam oy
    86
  • Bu anket kapanacak: .
Bu Tolgahanin kaynagi Ali Dursunun oglu falan herhalde

senin 4 yıllık şampiyon hocan ''Bok gibi yabancı kuralı'' dediği yerde sen TFF ye milim geri attıramıyorken elin kalorifercisi için daha yeni başkan ligler başlamışken kural değiştirtiyor. Sen de o koltukta ''Bön GS boşkonoyom eheeheühe'' diye oturuyorsun.
Emrah ım bu sene böyle birşey olacağı belliydi... bunlar fener bjk trabzon yaz başından tff ile herkesten habersiz görüşüp tezgahı kurmuşlardır... tff merak etmeyin ben son hafta Galatasaray ın anasını bellerim siz yapın yapacağınızı demiştir... bunlar hegamonyayı bitirmek içşn toplu halde çalışıyorlar merak etme...

Senin başkanın kim olursa olsun emin ol bu şekilde olurdu olaylar... bu başkanlık falan bir durum değil... kutsal ittifak var yıllar öncesinde olduğu gibi... 2000 den sonra da gördük biz bu oyunları... bu olacaktı her kim olsaydı da oldu...

papa sarr olmaz ise hakan ç mecbur alınmalı.. leao, hakanç, dju, yusuf akçicek yerli sol ayaklı diye alınsa yeterli olur.. torreira lemina falan mümkün değil gitmezler.. bu paraları, ortamı başka yerde bulamazlar.. bana kalsa ben jakopsu çoktan sallamış papa sarr almıştım. eren-kazımda sol kanadı idare etsin artık yani..

Elin atçı başkanı geçmişinde osuruktan bir teneke kupası olan hocası için 10mm a yakın sadece bonservise harcarken senin bugün adam sayılmanı sağlayan takımın başındaki hocaya haziran ayından beri eksik mevkilerini tamamlayamıyorsan
aynı atçı başkan çıkıp mhk başkanını cartı curtu tehdit ederken senin 4 senedir bir tane dişe dokunur açıklaman yokken Gs başkanıyım diye dolanma.

Geri
Üst Alt