- 29 Ocak 2023
- 16.363
- 9.265
- 1.203
hakan gelecekse olur da valla os konusu daha çok keyfimi bozuyo benim.O yüzden el mourabet falan gelse de olur u23tenO zaman
Leao
Deniz Gül
U23 stoper
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakan gelecekse olur da valla os konusu daha çok keyfimi bozuyo benim.O yüzden el mourabet falan gelse de olur u23tenO zaman
Leao
Deniz Gül
U23 stoper
Mithat alırız sallai yollarızTabi batsuayi
Sağ bek hamlesi 5 günde yapılabilecek bir hamle değil
OlmazMithat alırız sallai yollarız
Emrah ım bu sene böyle birşey olacağı belliydi... bunlar fener bjk trabzon yaz başından tff ile herkesten habersiz görüşüp tezgahı kurmuşlardır... tff merak etmeyin ben son hafta Galatasaray ın anasını bellerim siz yapın yapacağınızı demiştir... bunlar hegamonyayı bitirmek içşn toplu halde çalışıyorlar merak etme...senin 4 yıllık şampiyon hocan ''Bok gibi yabancı kuralı'' dediği yerde sen TFF ye milim geri attıramıyorken elin kalorifercisi için daha yeni başkan ligler başlamışken kural değiştirtiyor. Sen de o koltukta ''Bön GS boşkonoyom eheeheühe'' diye oturuyorsun.
Yerli olduğu için Deniz Gül >>> DemirovicDeniz Gül > Demirovic
Deniz nasıl topçu ağabeyDeniz
Ümüt akdağ
Leao
Bellingham
Bitti gitti
Şöyle diyimDeniz nasıl topçu ağabey
Deniz gül...Deniz Gül mü Umut Bulut mu?
Fox in the box imiş lakabı doğru muŞöyle diyim
Bu gözler rooneyden beri böyle forvet görmedi
taraftarın şu yerli topçu transferine burun kıvırmasına da ayrı tilt oluyorumBiraz sivrilen her yerliyi almalıyız
Deniz gelir inş
Baris bu formuyla niye yedege düsmez?Leao gelirse bu formuyla Sane yedeğe düşer ya da oynayabilirse forvet arkasında denenir.