Transfer Nöbeti #12

Transfer Dönemi Sonuna Kadar…

• Kullanılan toplam oy
    86
  • Bu anket kapanacak: .
1787760356134.webp

Leao'yu almaz bizim başkan.

Lang'ı kiralık almaya çalışır onu da vermezler.

Deniz Gül'ü de pahalı diye almaz.

Ümit Akdağ'ı da Oğuz Aydın gibi ben halledeceğim der onu da Fener alır.

Sonra fenere ekstra yabancı hakkı çıkartır federasyon ona da itiraz etmez.

Sen 2 senedir 20 üstü skor katkısı verip 50 maça çıkan, takımda en çok süre alan oyuncuya çöp çekiyorsun ama?

Barış’ın maaşı 3 m euro, üstüne çok maç sayısına bağlı bonus var, 5 falan ediyor.

12 alacak olan Leao, Barış kadar katkı veremezse o zaman görücem, Sane için de aynılarını diyordunuz Barış’ı geçtim, Yunus kadar katkıyı anca verdi.
Kime çöp çektim? Barış Alper çöp diye bir mesaj attığımı hatırlamıyorum.

Hadi yav şu transfer dönemi bitsin de kurtulalım valla...

Leaonun su an adi var eski halinden eser yok isteyen linclesin mevcut performansi 30 milyondan fazla etmez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biz zaten 40 veriyoruz ama senin şu yorumuna göre 30 değil 5 para etmez demen lazım. 40 verip 30 milyonluk katkı alsak ne âlâ

Şu transfer döneminin bir izahı var mı?

Beceriksizlik mi , vurdumduymazlık mı ama bu kadar da olmaz artık burada bir kötü niyet var diye düşünüyor insan

Leao forvet oynar deniyorda, ama bu herif en son ne zaman tek forvet olarak söyle 5-6 kere üst üste mac yaptigini bilen var mi? Gecen sene sanki hep 3-5-2 de cift santrafor sisteminde second striker olarak oynamis.

Zaten kendisi bunu demis bir kac ay önce:

"But playing as a second striker I am closer to goal and I have to be more clinical: either you assist or you shoot. It is a detail I need to work on."

Geri
Üst Alt