Transfer Nöbeti #12

Transfer Dönemi Sonuna Kadar…

• Kullanılan toplam oy
    98
  • Bu anket kapanacak: .
Baris Leao'u yedege dehledikten sonra Sanchez ve Torreira: Yedek oyuncu 12 aliyor, biz niye 4,x milyon aliyoruz tek diyerek zam isterler. :(

herkes diyor ki adamlar bir ay önce de 50 istiyordu 1 ay bekledik yine 50ye aldık

yahu siz iyi niyetlisiniz

adamların 40 isteyip bizim 50 vermiş olma ihtimalimiz daha fazla
Ve muhtemelen bütün parayı 1 yılda vercez herkes yıllar boyu taksitli transfer yaparken

Adamlar indirimi geçtim kimseyi ederinde bile alamıyor ya inanılmaz olay ;D

herkes diyor ki adamlar bir ay önce de 50 istiyordu 1 ay bekledik yine 50ye aldık

yahu siz iyi niyetlisiniz

adamların 40 isteyip bizim 50 vermiş olma ihtimalimiz daha fazla
İlk cümleyi okuyunca bana sallıcaksın gibi geldi ama ortak paydada buluştuk üstad, herşey beklenir bu beceriksizlerden.

Ve muhtemelen bütün parayı 1 yılda vercez herkes yıllar boyu taksitli transfer yaparken

Adamlar indirimi geçtim kimseyi ederinde bile alamıyor ya inanılmaz olay ;D

ya şöyle greenwood bile 40+ ediyorsa veya sarra için palace 60dan başlıyorsa leaoya da bu piyasada bu fiyatlar istenebilir

ama 50 milyonumuz varsa haziran temmuzda daha az spektaküler ama daha garanti bir adamı daha makul ücretle de çözerdik diye düşünüyorum

hani tzolisi arsenal aldı45e ve muhtemelen bize gelmezdi ama mutlaka bir muadili bulunabilirdi 30-40 bandına

böylee farklı yerlere tasarruf etmiş olurduk

giphy.gif

Muhasebecilik yapmayı bırakın önemli olan iyi kadro kurulması. Rakibin senden daha fazla harcıyor şampiyonluk yok şampiyonlar ligi yok
Muhasebecilik meselesi değil de, bu kadar beklemek saçma yoksa adam iyi katkı verecekse 5-10 fazla versek ne olur? Kimlere ne paralar verildi 0 katkı aldık.

Ankette neden 0 transfer seçeneği yok? Bence lazım.

Geri
Üst Alt