Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.645
- 15.290
- 1.938
Baris Leao'u yedege dehledikten sonra Sanchez ve Torreira: Yedek oyuncu 12 aliyor, biz niye 4,x milyon aliyoruz tek diyerek zam isterler. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ve muhtemelen bütün parayı 1 yılda vercez herkes yıllar boyu taksitli transfer yaparkenherkes diyor ki adamlar bir ay önce de 50 istiyordu 1 ay bekledik yine 50ye aldık
yahu siz iyi niyetlisiniz
adamların 40 isteyip bizim 50 vermiş olma ihtimalimiz daha fazla

İlk cümleyi okuyunca bana sallıcaksın gibi geldi ama ortak paydada buluştuk üstad, herşey beklenir bu beceriksizlerden.herkes diyor ki adamlar bir ay önce de 50 istiyordu 1 ay bekledik yine 50ye aldık
yahu siz iyi niyetlisiniz
adamların 40 isteyip bizim 50 vermiş olma ihtimalimiz daha fazla
Hocam ani haberler düşecek hazır olgs bitti
Zaten dayanamadim geldim Sergen renkdasimTotemi yarın saat 16:00 da ortasaha için yap
Çok kritik çünkü.kağıda ortasaha yaz ve defter arasına koy.
Ve muhtemelen bütün parayı 1 yılda vercez herkes yıllar boyu taksitli transfer yaparken
Adamlar indirimi geçtim kimseyi ederinde bile alamıyor ya inanılmaz olay![]()
Muhasebecilik meselesi değil de, bu kadar beklemek saçma yoksa adam iyi katkı verecekse 5-10 fazla versek ne olur? Kimlere ne paralar verildi 0 katkı aldık.Muhasebecilik yapmayı bırakın önemli olan iyi kadro kurulması. Rakibin senden daha fazla harcıyor şampiyonluk yok şampiyonlar ligi yok
Kelleni koyuyor musun rtsOrtaya Hakan çekiyorlar sanırım
21 veriyoruz, 5 veya 6 milyonu da imaj haklariydi galiba.Osimhen dunyanin en iyi forvetlerinden biri