Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 22.157
- 16.716
- 2.648
Allahhh Fabriii detaylara kaldı diyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Para icin geliyorlar zaten ama maas konusunda bokunu cikarirsan gondermek istediginde sorun yasarsin. Singo’ya 30m+ teklif geldigi yaziliyorlar ama buyuk bir takimdan teklif gelmedigi surece o maasi birakip kolay kolay gitmez. Aynisi Sane icin gecerli.Avrupada kazanacagi max 10 senin mantığına gore. Ne planı projesi rts bu ülkeye gelen paraya gelir sen de parayla getirirsin. Bu para muhabbetleri artik bos is.
Usta bu kim?Şu sıfatta adamın bizim taraftarla sahada akmama ihtimali var mı?
![]()
Yapamaz yönetim yapamaz. Şeytana söz geçirebilir misin? Geçiremezsin... Galatasaray ın başında kim olursa olsun onları o koltuktan indiremez... herkes kenetlendi bizim karşımızda 5 sene üst üste olmasın diye tüm tuşlara basılıyor...Koltuktan edecek gücümüz yoksa, bu açıklamaların hiç bir faydası olmadığını defalarca gördük. Dedikleri gibi iş yine sahadaki 11 aslana kalıyor. Yönetim ise ben tepki verdim daha ne istiyorsunuz kafasinda
Galatasaray ve Milan Leao için anlaşmaya çok yakın.Ne diyor çevirmedi bende![]()
Ben sadece Leao transferinden bahsetmedim. Demirovic, Batrakov, Pape Sarr, Ismaila Sarr ve digerleri. Yazilan maaslar asiri yuksek. Gondermek istediginde ellerin kollarin bagli oluyor.Hangi projeyle ikna edeceksin? CL diyorsan Aston da CL'de. Lig kalitesinde fersah fersah öndeler. İzlenebilirlik, seviye, futbol ortamı vb hepsinde önümüzdeler.
Hangi proje?
Osimhen’i bu kadar koşturtan adam ligi hoplatır
Dostum bir takımın orta sahasında 3-4 tane yabancı olabilir sorun değil ama sağ bekinde 2 yabancı var.Kontenjan yetmiyor o fark ediyor. Ugo alındığı için Sarr alınamıyor gibi bir durum yok ortada. Lemina yada Torreira gönderilmediği için Sarr alınmıyor.