- 16 Haziran 2010
- 206.381
- 159.287
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pek güvenilir değil ama u23 orta saha kim var ki piyasada? Bir Casado var sanırım kulüp arayan başka da bilmiyorum.
İnşallah 2 orta saha gelir biz 1 taneye razı oluyoruzKimde var boyle 3lu rts. Lakin orta sahamiz at arabası.
@Emrah Duvar uyduruyorHakan iddaaları nedir
Sportif gerçeklik orta saha transferini öyle ya da böyle dayatacak. Ocakta bu seviyede bir orta saha transferi bekliyorum. Bitik Torreira Lemina falan bu seviyeyi götüremez.Kimde var boyle 3lu rts. Lakin orta sahamiz at arabası.
Valla ben alıyom özellikle son 3 senedir. Durumum iyi olunca destek olmaya başladım iyice. Demirovici verseler 30 u ona soverdimişte istediğim özlediğimGalatasaray taraftarı .Muhasebecilikten uzak sahada yeterki kaliteli topçular olsun diyen örnek taraftar .Buarada bu taraftar profili eyvah öldük bittik şu kdar milyon euro zarardayız diyen tayfadan daha fazla Galatasaray ürünü alır
Leao da cok ruhlu ya zatenruhsuz sane belki biraz kipirdanir leao da gelirse ...
Hocam ayrılacak futbolcular var ciddiSarr için büyü yaptın mı?
görecegizLeao’nun gelmesiyle Osimhen de her gol için ekmeğini taştan çıkarmaktan kurtulacak