Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.263
- 12.996
- 2.828
Evander torreira gelsin yeter. Diger yerlere alternatif.hem evander hem dunya yıldızı gelsin.evander de şart hücumda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evander torreira gelsin yeter. Diger yerlere alternatif.hem evander hem dunya yıldızı gelsin.evander de şart hücumda
İki yorumada katiliyorum. Ama Manchester United in efsanesi Ronaldo takımı sekteye uğrattıgi için gönderiliyor. Keza drogbayi gönderdi chealse. Daha nice örnek var, ama biz, futbolu bıraksalar bile elimizde tutmayı yegliyoruzEfsanemiz muslera ya kova diyenleri kınıyorum. Bunu da es geçemeyeceğim.
GscimbomMobile
İmza parası da ister kesin10 numara için Evander'e 7 milyon Euro bonservis vereceğim yere bonservissiz Dreis Mertens ile yıllık 3,5 milyon Euro maaştan 2 yıllık sözleşme imzalardım
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hmmmmm
10 numara için Evander'e 7 milyon Euro bonservis vereceğim yere bonservissiz Dreis Mertens ile yıllık 3,5 milyon Euro maaştan 2 yıllık sözleşme imzalardım
Bu seferde yatarsa taraftar da onları yatırırhy açıklayacak şimdi

10 numara için Evander'e 7 milyon Euro bonservis vereceğim yere bonservissiz Dreis Mertens ile yıllık 3,5 milyon Euro maaştan 2 yıllık sözleşme imzalardım
Hmmmmm