Ali Rüzgar
Sarı Üye
- 23 Haziran 2021
- 564
- 723
- 503
Şampiyonlar ligi olsaydı bu sene Torreira çoktaaan gelmişti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyonHep ayni „menejer“ haberleri pompalatiliyor bunlara da inaniyorsunuz ciddi ciddi
Beceriksizlikten de cikmistir Bu is bence olur olmaz bilemem
Gelmesin anasını satayım ne bu arkadaş ben hiç sevmem böyle naz yapanı kaç kız harcadım böyle gerek yokHepsi aynı şeyi söylüyor toreiranin 2 dudağının arasında bu is
O dediğin olsaydı Gueye bile helirdiŞampiyonlar ligi olsaydı bu sene Torreira çoktaaan gelmişti.
sana cok kırıldım abicimbu tur tekliflerle direk floryanin caycisi muhatap olsun
boey örneği var önümüzde ya. pırıl pırıl yetenek herif ama mal.Bu kafası karışık gitmek istiyor saçmalığına zerre takılmayın. Doğru olsa bile transfer dönemi bittikten 1 hafta sonra işine odaklanır çoğu topçu. Marcao'da geri adım atmayıp direnseydik o da sevillayı unutup önüne bakacaktı çünkü geçmişe takılıp kariyerini çöpe atmak istemez hiç bir topçu
Hepsi ağır derecede yüzsüz oldukları için tinlamazlar bileTorreira transferi çoğu gazeteciyi ya vezir ya da rezil edecek bakalım![]()
geldi de bu kaldı :dTorreira gelirse serbest kalma bedeli falan olur mu acaba sözleşmesinde
Ne diyon
Haluk tier1Haluk a laf ediliyor ama torreira 2 gundur geldi geliyor diyenler patladı gelseydi coktan ucak falan belli olurdu
Hep diyorum haluk ali naci nevzat ve ertan diye ama haluk gs ozelinde iyiHaluk tier1
Burhan ban list. Ajansspor gibi bir les
evet önemli, kiralamalardan farkı kalmaz düşük bir bedel koydurursageldi de bu kaldı :d
Harikalar yaratırsa seneye takıma geri döner ... yunus gibiMorutan harikalar yaratırsa Pisa 1.lige çıkmasın diye dua mı edeceğiz? Ulan ne saçma sapan anlaşmalar bunlar.