Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 89.742
- 48.823
- 4.933
He öyleyse olumlu. Yol alsın o da dedem yaşına gelip hala soru mu soruyorBize soran Mertens diyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
He öyleyse olumlu. Yol alsın o da dedem yaşına gelip hala soru mu soruyorBize soran Mertens diyorlar
Muslera'nın cevabı temsiliTorreiraya gelmemesi durumunda musleranın sözleşmesini fesih edeceğimizi söyleyelim.
Gelirse ne ala gelmesse musleradan da kurtuluruz![]()
Oyuncunun sözleşmesi bitiyor. 6 m euro maaş yükü var ve kullanamayacaklar.Arsenal de çingenelik yapıp çok yüksek fiyat çekmiyor ama torreira için de makul bir bonservis istemişler. Gedsonun yarı bonservisine 6 milyon istedi utanmazlar. Seferovici de yaşı var diye bıraktılar muhtemelen
yok730 Lira
40 avrom yok731,20 TL
Benficanın yaklaşımı turist kazıklamaya çalışan esnaf gibi geliyor hep bana, sürekli bir kazık atma peşindeler. Büyük kulüpler üçün beşin hesabını yapmıyor pek.Oyuncunun sözleşmesi bitiyor. 6 m euro maaş yükü var ve kullanamayacaklar.
Yüksek bedel isteseler satamayacaklarını biliyorlar.
Gedson'un sözleşmesi bitse onlar da ucuza salardı. Yarısına 6 vermek onların saçmalığı biz 8+2 bonusa tamamını alıyorduk.
Fanboylari turemis bi de bunların,hakli cikinca parti yapıyolarGazeteciler için dediği çıktı dediği çıkmadı muhabbeti çok boş geliyor güvendiğin adamı takip edersin adam sana silah zoruyla beni takip et demiyor ...
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hiçbir şey anlamadım