Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burda morutan dan ötürü gider yapmaya gerek yok. daha dun gıbı adam 10 ıstedıklerınde 8-9 a bıter dıyenler gelsın dıyenler bunlar alamaz dıyenler, gelınce bayram havası estırenler aynı torreıra da kı cosku vardı. sımdı cop oldu. Ne kadar hızlı yuceltıp alcaltıyorsunuz . Sımdı torreıra gelse beklenenı veremese becerıksız yonetım adam gıbı adam almadı olacak seneye.

Bu iş tüm dunyada aynı valencia bak 35 milyon euro verdi kaleciye hala acısını çekiyor elden çıkaramıyor

bu saatten sonra torreirayı çok da istememek lazım. Eğer buraya gelirse valenciaya gidemediği için çok da istekli olmayacak. Kafasını ne kadar futbola verir ne kadar içten oynar muamma. Bize bu takım için gerçekten içten savasacak adamlar lazım. Kendisi bilir

tumblr_pg6y4i34Up1ujmvy2o1_540.webp

Valencia Torreira almaz/alamaz. Bir tane AB üyesi topçu gönderip, Arthur çekerler. İtalyan kulüpleri daha mümkün onun için.
arthur yabancı sorunu yüzünden olmadı zaten.bunu da unutmuş nöbettekiler.arthur için yabancı sorununu çözmeye calısıyolar şu an.arthuru da kiralamıslar.bonservis yok

torreira için sampdoria mumkundu ama onlarda karsılayamadı parayı

gattuso ile çalışmak istemesi doğal, valencia problem değil de. Avrupa'da kalmakta istiyor tabi yaşı 26. Valencia'nın ekonomik şartlarda önümüze geçebileceğini düşünmüyorum, İtalya'da da hem oyuncuya ihtiyacı olan hem de bizden daha iyi bir teklif yapabilecek bi takım yok gibi. Muhtemelen alırız ama süreç bi tık uzar sanki
Zaten sağlam kafada normal bir adam olsa Arsenal niye yollasın bunu. Elin mahkum eşşek gibi geleceksin, 1-2 ay sonra arma öpmeye yalamaya başlar zaten.

Bu iş tüm dunyada aynı valencia bak 35 milyon euro verdi kaleciye hala acısını çekiyor elden çıkaramıyor
Yok tutmayabılır onda sıkıntı yok, ama burda yangın yapıp adam gelınce ve kotu cıkınca tek suclu yonetıcı yada teknık ekıp ıcın sallamak kolay oluyor. cıca ıcın konusmuyorum morutan ozelınde. burda hemen herkes cok ıstıyordu

İtalya'da İnter, Milan, Juve, Napoli, Roma ve bir nebze Atalanta ve Lazio; İspanya'da Real Madrid, Atletico Madrid, Barça, Sevilla ve biraz Valencia (ciddi tarihi olan bir kulüp sonuçta) dışında hiçbir oyuncunun tercih olarak bizi aşağı görmesini kabul etmiyorum. Bu saydıklarımdan teklif aldıysa oyuncu eyvallah ama bunlar dışındakiler öyle koşa koşa gidilecek kulüpler değiller.

Ama hepsi bir yana Gattuso nedir Allahını seversen ya... O'nun olduğu kulübe gitmemek tercih sebebidir be.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt