Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazık yav adama ana bacı küfrediyorlar sonra da artist diyorlar.

Bu ülke futbolu batar kulüpler kapanır da, bu iğrenç zihniyetten belki kurtuluruz.

Sonra da niye Ajax, Benfica olamıyoruz derler.
Biz her şeyi yapabiliriz ama onlar yapamaz mantığı çok yanlış . Şimdi çıkıp biri diyecek para aliyor para alması bize hakaret hakkı vermez . Konunun berkan olduğunu düşünüp yazdım .

Arsenal taraftarı çok aklı selim :D

1659527328196.webp

Biz her şeyi yapabiliriz ama onlar yapamaz mantığı çok yanlış . Şimdi çıkıp biri diyecek para aliyor para alması bize hakaret hakkı vermez . Konunun berkan olduğunu düşünüp yazdım .
Evet Berkan'dan bahsediyorum.

Bu ülkedeki linç kültürü beni soğuttu zaten futboldan yeterince, siyasetle ayakta kalan kulüpler, nefret iklimine sebep olan camialar, taraftarlar.

Sonra Marcao falan gidince niye gitmek istiyor oluyor. Adamın hamile karısına bile küfürler edildi zamanında. Oyuncu kötüyse kulüp değerlendirir gönderir, kimse sana ana avrat küfretme hakkını vermiyor.

8-10 sayfa valencia mevzusunu okurken içim bayıldı yav zaten adamlarda para yok arsenal in istediğini veremediği gibi torreira'ya da veremiyordu istediği maaşı verebilse taaa temmuz başında torreira idmandaydı zaten bunun neyi tartışıldı bu kadar sayfa anlamadım.

8-10 sayfa valencia mevzusunu okurken içim bayıldı yav zaten adamlarda para yok arsenal in istediğini veremediği gibi torreira'ya da veremiyordu istediği maaşı verebilse taaa temmuz başında torreira idmandaydı zaten bunun neyi tartışıldı bu kadar sayfa anlamadım.
arthuru kiralamıslar zaten,di marzio girdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt