- 2 Temmuz 2011
- 139.981
- 60.134
- 5.488
torreira
mertens
evander/veiga
rugani
orsic/brekalo/rashica
kaan
kafi. fazlasında gozumuz yok

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
torreira
mertens
evander/veiga
rugani
orsic/brekalo/rashica
kaan
kafi. fazlasında gozumuz yok

metecana forma gönderiyodu en sonN.Amiri naptı ki?
Biz her şeyi yapabiliriz ama onlar yapamaz mantığı çok yanlış . Şimdi çıkıp biri diyecek para aliyor para alması bize hakaret hakkı vermez . Konunun berkan olduğunu düşünüp yazdım .Yazık yav adama ana bacı küfrediyorlar sonra da artist diyorlar.
Bu ülke futbolu batar kulüpler kapanır da, bu iğrenç zihniyetten belki kurtuluruz.
Sonra da niye Ajax, Benfica olamıyoruz derler.
Hakkat leminayi alalim, toreyra da aradigini bulamazsa dönem sonunda oda gelsin.

Öyle bişey varsa cenkin derisini yüzer bu taraftar. En başta bensadece tek bir hesap değil gibi sergen çünkü dün burhanda dedi menajer da villa transfere dahil eden kim tarzı.Cenk ve da villa yakınlığı ve cenkin bir çok transferimize taş koyduğu yazılıyor
Evet Berkan'dan bahsediyorum.Biz her şeyi yapabiliriz ama onlar yapamaz mantığı çok yanlış . Şimdi çıkıp biri diyecek para aliyor para alması bize hakaret hakkı vermez . Konunun berkan olduğunu düşünüp yazdım .
geçen birisi gsye gitmek istemiyorsa u18e yollayın orada 1 sene çürüsün gibisinden birşey yazmıştı.
arthuru kiralamıslar zaten,di marzio girdi8-10 sayfa valencia mevzusunu okurken içim bayıldı yav zaten adamlarda para yok arsenal in istediğini veremediği gibi torreira'ya da veremiyordu istediği maaşı verebilse taaa temmuz başında torreira idmandaydı zaten bunun neyi tartışıldı bu kadar sayfa anlamadım.