Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu futbolcu istemiyor kafasıyla Arda ağzımıza sıçtı gitti. Gomis aynı şekilde. Kontratta nasıl 1 lira alacağını bırakmıyorsa çok istiyorsa getirecek parayı gidecek. Bizim yönetim aciz

Marcanun fiyatını, kereme attığı yumruk ve aldığı 8 maçlık ceza düşğrdü biraz. Fakat Nelson disiplinli iş ahlakı olan taş gibi stoper ayrıca 25 milyon çıkış maddesi var. Pazarlığa kapalı heleki Sevillaya özellikle kapalı, bundan sonra her yeni gelen transferin çıkış maddesine 35 milyon yazacan, Sevillaya 75 milyon. Özellikle belirtcen bunu.

Banega diye gittik Fernando gibi bir adamı 5 m euro'ya götürdüler halen oynatıyorlar, Marcao oraya gitmek için kulübü dahi tehdit edebildi. Nelsson'u çok severim ama işleri çirkinleştirecekse 15 m euro alacağıma 4 sene rezerv lige yollarım. Artık buna dönmemiz lazım her gelen gitmek için kolaylık isterse bu iş olmaz Nelsson Marcao gibi yapacağını tahmin etmiyorum ama yapmaya kalkarsa kadro dışı bırakılsın gerekirse sözleşme sonuna kadar da orada kalsın.

Nelssonu tutarsak kendini salma riskide sifir. Adam Dünya Kupasina gitmeyi ister ve orda iyi oynarsa, ocak ayinda zaten oyuncular genelde daha pahaliya gidiyor diye rahat 20 üstü satilir.

Banega diye gittik Fernando gibi bir adamı 5 m euro'ya götürdüler halen oynatıyorlar, Marcao oraya gitmek için kulübü dahi tehdit edebildi. Nelsson'u çok severim ama işleri çirkinleştirecekse 15 m euro alacağıma 4 sene rezerv lige yollarım. Artık buna dönmemiz lazım her gelen gitmek için kolaylık isterse bu iş olmaz Nelsson Marcao gibi yapacağını tahmin etmiyorum ama yapmaya kalkarsa kadro dışı bırakılsın gerekirse sözleşme sonuna kadar da orada kalsın.
İspatlican şikayet edecen fifaya, bu kadar basit. Yada gidecen en değerli oyuncularına yıllık 4-5 milyon teklif edecen, illaki koç, acun, tjk falan salça olur alır. İti ite boğdurcan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt