Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rugani eski Rugani olsa buralar yangın yerine dönerdi.. Herif de müthiş potansiyel vardı ama maalesef pek de yakınlaşamadı oraya. Ama gelirse eğer rotasyon için muazzam ötesi bir hamle olur.

Merih oradayken yana yakıla elden çıkarılmaya çalışıldı Rugani. Maaştan ötürü yaklaşmamıştı kimse. Juve o kadar kötü yönetti ki stoper sürecini adamı kullanmak zorunda kaldılar geçen sene az da olsa. Bitik kendisi, doğru düzgün oynamadı yıllarca. Cidden çöp seviyesinde bir adam.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

nelssonun 16.860.000 ve üstü bedeller karşılığında satılmasına karşı olmayacağımı beyan etmek isterim

Ahbaplığımızı askıya aldıracak postlardan kaçınmanı niyaz ederim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kimse kusura bakmasın da rugani Abdülkerim bardakçı dan çok daha iyi stoper nellsonun yanına 28 yaşında Juventus tecrübeli rugani efsane olur.Marcao nün yerinin dolduğunu düşünmüyorum Rugani İtalyan milli takımında oynamış bir isim performansı beklediği gibi olsaydı rugani yi sadece TV gorurduk

Merih oradayken yana yakıla elden çıkarılmaya çalışıldı Rugani. Maaştan ötürü yaklaşmamıştı kimse. Juve o kadar kötü yönetti ki stoper sürecini adamı kullanmak zorunda kaldılar geçen sene az da olsa. Bitik kendisi, doğru düzgün oynamadı yıllarca. Cidden çöp seviyesinde bir adam.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
4 Sene önce futbol ile ilgisi kalmadı o adamın maalesef ama ben rotasyon için iş yapacağını düşünüyorum "BU LİGDE"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt