Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.358
- 104.219
- 5.238
Kuşyemi jpeg.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen de mi brutusŞu nellssoncuları tek tek araştırsam hepsi bu adamı neden aldık bu adama bu kadar para verilir mi diyen adamlar olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam çünkü zamanım yok.Ispatlayacak varsa sahneye bekliyorum =)
Kuşyemi jpeg.
7 milyon euro’ya aldigimiz adama 10-12m euro teklif ederek resmen dalga geciyorlar.
Benim bildiğim kadarıyla oyuncu kendi ayrılmak isteyince takasa ekleniyor zira transfer bedelini düşürmedi bile, sadece kiralandı. Stil olarak da çok farklılar zaten, Partey daha bir 8imsi 6.Lucas'ı zaten Partey'in satışına karşılık 1 sezon Atletico'ya vermedi mi Arsenal? Ben mi yanlış hatırlıyorum, o anlaşmaya dahildi. O sezon bitiminde de Lucas'ın annesi vefat etti, o tarihlerde de Boca Juniors'a gitmek istediğini söylemişti. Arteta'nın da açıklamaları vardı zor bir dönemden geçtiğini söylediği, kafasını topladıktan sonra karar vermeli demişti. Devamında da zaten Fiorentina'ya gitti, orada da takip edenler bayağı toparladığını söylüyor. Arsenal'de o sakatlığı yaşamasaydı formda bir şekilde devam ediyor olacaktı muhtemelen. Arsenal taraftarının isyanı kulübe para getirecek takımı seçmek yerine kendisinin oynamak istediği takımda diretmesinden ötürü. Fiorentina ile de Arsenal opsiyon konusunda sorun yaşayınca iyice oyuncuya ve İtalyanlara saydırmaya başladılar. Lucas dahil birkaç futbolcunun satışını bekliyorlar yeni transfer için. Bahsedildiği kadar kafadan kırık birisi değil. Ailesine çok bağlı zaten, sosyal medya hesaplarından da görülüyor. Annesinin kaybı çok etkilemişti. Fiorentina dönemi de ona iyi gelmiş. Fiorentina'da da oynamak istediğini söylemişti sözleşme sonunda. Umarım bir şekilde bitiririz bu transferi.
Şu nellssoncuları tek tek araştırsam hepsi bu adamı neden aldık bu adama bu kadar para verilir mi diyen adamlar olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam çünkü zamanım yok.Ispatlayacak varsa sahneye bekliyorum =)

Yapılan transferlerin hepsi başarılı diyebilirim ama aralarından hangisi bize bonservis kazandırır?
Yabanci sinirina takiliyorlarArthur > Valencia galiba

Kalitesi tartışılmaz tam bir top çalan teknik 6 no ama sorunlu bir adam. Bunu da eleştirmiyorum mesela Şilili oyuncularda vardı bu geçmişte, Milli takımda inanılmaz oynarlardı ama kulüp takımlarında sıradan oyunculardı. Olabilen durumlar.O zaman almayalım. Forumdaki çoğu kişi adama hayran ama.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Alır mıyız?şu anda hiçbiri
çok değil 1-2 tane alsak yeter
mesela marcaodan sonra nelsson da giderse 2 stoper alacağız demektir
bu ikisini nelsson ve marcao gibi alalım işte
Adami kiralayan onlar,bırakalım o sorunu da onlar çözsünYabanci sinirina takiliyorlar