Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi bi adam gelmek istemiyorsa yapacak bir şey yoktur
Elinden gelen her şeyi yap ki yönetim elinden geleni yapmış gözüküyor
Yok yani..
Türkiye'yi istemiyor adam demek ki yoksa oyuncu kararına kalmış transfer bu kadar uzamazdı

kör meliha bile bu haberi biliyor, bakıp bakıp yazıyorlar yav yeter bir tane adam akıllı muhabir lazım gsye
Kıymetini bilemedik

images - 2022-08-03T235838.395.webp

yeter kardeşim hadis-i şerif yazar gibi şu heriflerin agzından çıkan cümleleri yazıp durmayın. merak eden açar izler.

HY: “15 gündür kum saati paylaşıyorsunuz, Evander nerede?”

muslera da yalanlar yakında bu kolpcanı
Yalanlamak yetmez rezil etmek lazım. Eğer doğruysa da muslera in hesap vermesi lazım. Hem taraftarın duygularıyla oynutorlar hem bu nedugu belirsiz adamlara prim yaptırıyorlar. Hem masada elimizi zorlastiriyorlar. Nerden bakarsan bak zarar.

GscimbomMobile

torreira 2 gune gelir zaten.bunlar yeni bilgi girse ne olacak.yabancı basın ne dediyse onu söylüyolar

Alamıyolar işte , ısrarcı olsalar pazarlıkla bi noktaya gelirlerdi şimdiye kadar.

Ben sanmıyorum. Sonuçta yunusu 5 civarına salsak diye bir tarafını yırtıyordu 5 ay önce.
Birde adamların para derdi yok cash yatırıp alırlar her türlü, adamların transfer ekibi bizikilerden daha sağlam. 2 senedir ortada duran onyekuruyu opsiyonla gidip aldılar.
Bizim yöneticiler onyekuruyu bile alamazdı misal.. Üzerimize çöken acayip bir beceri eksikliği var ama hayırlısı

İsteksiz yapılan işten doğacak çocuk ....... olur demiş atalarimız... Gelmesin abi bu herif ben soğudum

bir de haberlerin birinde gattuso ile çalışmayı da istiyor gibi bir haber gördüm

güçlü bir teknik direktör de aklını çelebilirdi bizde

okan hocanın mevcut tek dezavantajı bu olaiblir
Okan da gattusonun takım arkadaşıydı.

Menejeri burhani kullandi. Ulan biraz aklini calistir be burhan.
Heyecandan eli ayağına karışmış düşünmeden paylaşmıştır muhtemelen. Haberi ilk veren ben olucam taraftar bana tapacak yea diye içten içe kendini yemiyorsa eli ayağı birbirine girmitorsa bende bise bilmiyorum.

GscimbomMobile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt