Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hocam görüntülü konuşup ikna edecektir relax

Valla bu transfer dönemi kaliteli oyuncularla görüşüyoruz reisler, Torreira olmazsa bir başkası olur ama güzel işler yapılacak bence. Okan hocanın kriterlerini ben beğendim.

Gerginliği bir kenara bırakmak daha doğru sanki. Rahatlayalım

Bu tortilla ya çok odaklandık gibi, başka işlerinde oluyor olması lazım. Sanki bazı şeyleri kaçırıyoruz.

torreira bugun yarın biter artık.beklemekten baska bişey yapamayız.daha ndombele delisi var.o manyagı da alacagız galiba

Bu tortilla ya çok odaklandık gibi, başka işlerinde oluyor olmadı lazım. Sanki bazı şeyleri kaçırıyoruz.
Evander yerine ondan daha iyi bir 10 numarayla veya 10 numara transferinden vazgeçip farklı kaliteli bir 8 numarayla görüşüyor olabiliriz. Evander işinin neticelenmesi lazımdı yoksa, haddinden fazla uzadı gerçekten, Ali Akman'da 2-3 gün içinde açıklanır herhal

torreiraa alacaz seni vurucaz kırbacı vurucaz kırbacı

fabrizionun twiti gordugunde ilk ne hissettin. benim nabız anlık 140a vurdu
Dalgın bir anımda okudum az önce. Valencia konusunu zaten ikimiz de sabahtan beri, hatta çok daha öncesinden araştırdık, biliyoruz. Kafamız rahat bence bu konuda 😄

Ama şöyle bir şey var, konuya sürekli Fabrizio'nun başka transfer haberlerini atıyorsunuz, her gördüğüm an heyecanlanıyorum. 😄

the-office.gif

Bunun Torreira ile ilgisi yok tamamen Terim'im pasla çıkma saçmalığı. Muslera da her seferinde arkası dönük durumda dolu adama pas atıyor. O bölgede kim topla buluştuysa patladı Halil bile yediriyordu. Aynı pozisyonların içinde defalarca Torreira da kalsa oda batırır.

Bunun Torreira ile ilgisi yok tamamen Terim'im pasla çıkma saçmalığı. Muslera da her seferinde arkası dönük durumda dolu adama pas atıyor. O bölgede kim topla buluştuysa patladı Halil bile yediriyordu. Aynı pozisyonların içinde defalarca Torreira da kalsa oda batırır.

Muslera inadına yapıyor herhalde yav yoksa 10 yılda bi insan düzeltebilmeli bariz olan eksikliğini

Dalgın bir anımda okudum az önce. Valencia konusunu zaten ikimiz de sabahtan beri, hatta çok daha öncesinden araştırdık, biliyoruz. Kafamız rahat bence bu konuda 😄

Ama şöyle bir şey var, konuya sürekli Fabrizio'nun başka transfer haberlerini atıyorsunuz, her gördüğüm an heyecanlanıyorum. 😄

the-office.gif
Galiba cidden para muhabettinde sıkıntı var menajerinin komisyonu falan belki.. fabrizio başka bir kulup adı zikretmediğine göre. öğlen tansel cuma gununu işaret etmişti. gece haluklar da 48 saatten söz ettiler. 2 gun içinde belli olacak her şey . belli olsun da yolumuza bakalım artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt