Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.472
- 110.512
- 4.878
1bucuk saat sonra palmeriasın maçı var üstat ayık olalımFelipe Melo öyle bir topcuydu ki ikisi de vardı
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1bucuk saat sonra palmeriasın maçı var üstat ayık olalımFelipe Melo öyle bir topcuydu ki ikisi de vardı
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Öyle olsa başka transfer yapamazdık. 2 haftadır görüştüğümüzü söylediler. Bir planları var gibi, bakalım nereye götürecek kadroyuBu tortilla ya çok odaklandık gibi, başka işlerinde oluyor olması lazım. Sanki bazı şeyleri kaçırıyoruz.
Evander yerine ondan daha iyi bir 10 numarayla veya 10 numara transferinden vazgeçip farklı kaliteli bir 8 numarayla görüşüyor olabiliriz. Evander işinin neticelenmesi lazımdı yoksa, haddinden fazla uzadı gerçekten, Ali Akman'da 2-3 gün içinde açıklanır herhalBu tortilla ya çok odaklandık gibi, başka işlerinde oluyor olmadı lazım. Sanki bazı şeyleri kaçırıyoruz.
Ben yönetimden bahsetmiyorum yaw, bizden bahsediyorumÖyle olsa başka transfer yapamazdık. 2 haftadır görüştüğümüzü söylediler. Bir planları var gibi, bakalım nereye götürecek kadroyu
fabrizionun twiti gordugunde ilk ne hissettin. benim nabız anlık 140a vurduÖyle olsa başka transfer yapamazdık. 2 haftadır görüştüğümüzü söylediler. Bir planları var gibi, bakalım nereye götürecek kadroyu
Dalgın bir anımda okudum az önce. Valencia konusunu zaten ikimiz de sabahtan beri, hatta çok daha öncesinden araştırdık, biliyoruz. Kafamız rahat bence bu konudafabrizionun twiti gordugunde ilk ne hissettin. benim nabız anlık 140a vurdu
Bunun Torreira ile ilgisi yok tamamen Terim'im pasla çıkma saçmalığı. Muslera da her seferinde arkası dönük durumda dolu adama pas atıyor. O bölgede kim topla buluştuysa patladı Halil bile yediriyordu. Aynı pozisyonların içinde defalarca Torreira da kalsa oda batırır.
Galiba cidden para muhabettinde sıkıntı var menajerinin komisyonu falan belki.. fabrizio başka bir kulup adı zikretmediğine göre. öğlen tansel cuma gununu işaret etmişti. gece haluklar da 48 saatten söz ettiler. 2 gun içinde belli olacak her şey . belli olsun da yolumuza bakalım artık.Dalgın bir anımda okudum az önce. Valencia konusunu zaten ikimiz de sabahtan beri, hatta çok daha öncesinden araştırdık, biliyoruz. Kafamız rahat bence bu konuda
Ama şöyle bir şey var, konuya sürekli Fabrizio'nun başka transfer haberlerini atıyorsunuz, her gördüğüm an heyecanlanıyorum.
![]()