Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANK klasikleşen Galatasaray dik duruyor haberini yapmış. Şu ana kadar dik durduğumuz topçular:
Gueye
Grillitsch
Pedro
Midstjo
Ali Akman

"Dik duracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın."
Sir D.Ö
F8939AA0-9B05-4590-AEA6-95D750C0043C.webp

ANK klasikleşen Galatasaray dik duruyor haberini yapmış. Şu ana kadar dik durduğumuz topçular:
Gueye
Grillitsch
Pedro
Midstjo
Ali Akman

"Dik duracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın."
Sir D.Ö
Ne yapalim peki her menajerin istediğini kabul mu edelim. Bir transferde yapsak arkası kesilmiyecek. Menajerlere elini verdin mi arkasi kesinlikle gelir. Bu transferde 1.5 ister sonra 2 sonra 5 falan hep ayni yöntemle senden para koparmaya baslarlar.

Fluminense kulübü, takımın başarılı stoperi Luccas Claro'nun bir Türk kulübüne transfer olmak için takımdan ayrıldığını açıkladı.

Ne yapalim peki her menajerin istediğini kabul mu edelim. Bir transferde yapsak arkası kesilmiyecek. Menajerlere elini verdin mi arkasi kesinlikle gelir. Bu transferde 1.5 ister sonra 2 sonra 5 falan hep ayni yöntemle senden para koparmaya baslarlar.
Kabul edelim diyen yok. Her menajer bizden para istiyorsa ya yanlış bir yoldan dolanıyoruz ya da ANK yalan söylüyor.. Menajer 1,5 ek istedi, Joao Pedro'nun menajeri de 1,5 ek istedi. Rakamlar hep aynı. İnanan varsa bir şey demiyorum tabii.

Diğer mevzular gibi değil Torreira gelir diye düşünüyorum. Bu saatten sonra yok menajeri 1 m daha istemiş yok daha iyi kulüpleri bekliyormuş falan bizim muhabirlerin ya transfer olmazsa diye kendilerini sağlama almak için uydurduğu haberler. Pazartesi-Salı Lucas kardesimiz gelir diye düşünüyorum.

Mertense odaklanmak lazım adam hem kanat hem forvet hem 10 oynar. Çok yönlü bir oyuncu olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt