Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 17.231
- 15.287
- 2.773
Monchi kelepir stoper arıyorsa Luyindama var elimizde. Geldiği fiyata 8 M Euro’ya verelim. Marcao ile de uyum sorunu yaşamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonservis odenecekken imza parası nedir bu saçma bir bahane olmuş.Seri A'dan kafa karıştırıcı ciddi teklifler varmış kimmiş o teklifler söylesinler bakalım
20e satsak kotu mu40 yılın başı Danimarka milli genç denk getirdik önü açık potansiyelli, 7m artı yıllık maliyeti, menajer payı vs. Monchi itine Nelsson’u verirsek yazıklar olsun, kapatalım kulübü.. kâr yapmak haram demekki..
Çok mantıklı aslında. Nelsson satılık değil Luyindama verelim diyeceğiz s. olup gidecek monchiMonchi kelepir stoper arıyorsa Luyindama var elimizde. Geldiği fiyata 8 M Euro’ya verelim. Marcao ile de uyum sorunu yaşamaz.
Nino nasilhiç mi yok?
Gueye hiç bir zaman gelmezdi belki Cl olsaydı olabilirdi ama bunun dışında zaten imkansız bir transfer idi.ANK klasikleşen Galatasaray dik duruyor haberini yapmış. Şu ana kadar dik durduğumuz topçular:
Gueye
Grillitsch
Pedro
Midstjo
Ali Akman
"Dik duracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın."
Sir D.Ö
hiç bilmiyorum bakayım biNino nasil
Kadayıf İçin Sıtkı Ustayı tek geçerim.Bodoslama daldım ama tatlı ilgimi çok çekti.Ben midye demedim. Mekikte en iyisi Çelebioğluymuş. Eski bir Seç ve Zeki İnalcı olarak söylüyorum. Şöbiyet de en iyisi yine Çelebioğullarıdır.
Evander neden bekletiliyor acaba? Ya Lucas ya evander mi alacağız ondan mı?
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hiç bilmiyorum bakayım bi
G.Amerika da banlıyız biz alamayız.
1. Elimizde alternatifi olmadığı için evet. 2. Marcao ve Fernando transferlerindeki yaptıkları puştluk için serbest kalma bedelinden 1 kuruş aşağısı kabul edilmemeli.20e satsak kotu mu
12 milyona alır gider o kel köpek1. Elimizde alternatifi olmadığı için evet. 2. Marcao ve Fernando transferlerindeki yaptıkları puştluk için serbest kalma bedelinden 1 kuruş aşağısı kabul edilmemeli.
Enayiliğe devam edersek alır. Herifler daha geçen hafta €50m’a stoper sattı yahu…12 milyona alır gider o kel köpek