Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.292
- 4.722
- 1.223
süper ligin sosyal medya hesapları yarından itibaren aktif olacakmış. işte buu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O dil buraya gelecek.Vay dil atarak hamile bırakmış![]()
bunları yaptığım sürece aklıma bile gelmiyor çünkü ben bir bağımlıyım
Murat abiiiSivasspor 1 milyon euro istiyomuş da bunlar 500 bin euro veriyomuş dün Haluk abi ve Gökhan abi söyledi..
Son senesinde şampiyonlar liginde oynamak isteyebilir. Ama Ts bunun parasını ödeyemez. Onlara çok lüks.Trabzona gitmeyi düşünen (!) hiçbir futbolcuya teklif yapmamalıyız.
Bana ordan gelirken Mackmyra Brukswhisky alır mısın reisMurat abiii
Hamsik faktörü var orada. Ben mertens 2.5 milyon ücretle isterdim takımımda. Onyekurunun yaptığının 10 kat yararını yapardı bu takımda. Umarım bize gelir 1+1 opsiyonlaTrabzona gitmeyi düşünen (!) hiçbir futbolcuya teklif yapmamalıyız.
telefon geldi 1 sn beni yayından alır mısınız
Adam 4 veren juveyi reddetmiş FIFA bile gelmez o fiyata.Hamsik faktörü var orada. Ben mertens 2.5 milyon ücretle isterdim takımımda. Onyekurunun yaptığının 10 kat yararını yapardı bu takımda. Umarım bize gelir 1+1 opsiyonla
4 net değildir sanmıyorum.Adam 4 veren juveyi reddetmiş FIFA bile gelmez o fiyata.
Sakin gokhancım çocuklar da işlerini yapıyor, sen azıcık kameradan uzaklaş kelin parlıyor.Mehmet mehmettt dediğimi yazsana olum oraya yükseltme beni.