Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.333
- 11.669
- 773
ARKADAŞLAR BEN FORUMA YENI UYE OLDUM , AYAGIMIZ UGURLU GELIR INS.. BU TORRERA DENEN 6 NUMARA GELIRSE 2 KİŞİYE YENI SEZON FORMAMIZI GONDERICEM BU DA BURDA ''DURSUN''
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir ara çok takip ederdim orayı bu kadar gerizekalı bir topluluk olamaz gerçekten hiç görmedimLucas'ın gelişi antuda yanma başlatmış.![]()
Nkodou ya arkadaş işte hastanede sıkılmasın diyeBunu almış itjk
![]()
Arthur Masuaku - Oyuncu profili 24/25
Arthur Masuaku, 31, Kongo DC ➤ Beşiktaş JK, 2023'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 3.20 mil. € ➤ * 7 Kas 1993, Lille, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Bir ara çok takip ederdim orayı bu kadar gerizekalı bir topluluk olamaz gerçekten hiç görmedim
Biri seçilebilir ancak yerli rotasyonu dar ve Ali kanatlarda da oynayabildiğinden yazdım öyle. Rugani de doğru bir yedek olmayabilir.Güzel planlama. Ama şurayı anlamadım. Böyle forvet rotasyonu almaz yahu. Kimse yedek oturmaya gelmez. Sadece lig var yani.
FORVET / SEFEROVİÇ - CAVANİ* - ALİ AKMAN* - UMUT BOZOK*
Anne japon babası Çinli diye biliyorummasuaku japon değil miymiş
link alalımLucas'ın gelişi antuda yanma başlatmış.![]()
Evet öğlen aldıklarımızı teker teker geri vereceğimiz zaman dilimlerine girmiş bulunmaktayız.
Torreira gelmeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Sergionun prime dönemi 4-4-2 dönemiydi torreira sergio olursa 4-4-2 bile oynayabiliriz. Keremle yunus o kanatlar değil ama olsun. Hoca da 4-2-4 e yakın bir şey oynatıyor zaten.Ali Naci Evander yerine Berkan gelirse daha dengeli olur diyor. Futbolu bilmediğini bu kadar belli etmese iyi olacak. Toreira gelse ileride skorer bir 10 numara olmadan kaleye gidemeyiz. Pas kalitesi iyi olan skor yapabilecek biri gelmeli oraya.
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Link lütfenLucas'ın gelişi antuda yanma başlatmış.![]()