Volkan Kolcak
Sarı Üye
- 27 Ağustos 2015
- 942
- 644
- 243
Türkiye ligini 13. Bitirmis takimin taraftarlari mertensi begenmiyo. Adam bu mesajlari okusa siz kimsiniz gelmiyorum der
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkayi alicaz bence
Onun içinde Akbaba- Hamza Akman var.arnatunovicle de görüştük üstelik.35 yasındaki mertensi her maçta oynatıp,yorgun düşürmekde iyi değil.sakatlıgı var,bunun
Twitterdaki çok takipçili anonim taraftar hesaplarının kadrolarında 10 numaraya koyan mı dersin, 8 yapan mı, Oliviera'nın yanına koyan mı dersin ne ararsan var.Mertens hayatının hiç bir döneminde 10 no oynamadı, kanattı, santrafor oldu. TM verisine bakıp konuşulmasın pls.
Büyük ihtimal geçen seneyi neden 13.bitirdiniz diyen de MertensTürkiye ligini 13. Bitirmis takimin taraftarlari mertensi begenmiyo. Adam bu mesajlari okusa siz kimsiniz gelmiyorum der
Yok ondan kanat olmaz o da 2.forvetlik adam. Bize net sağ sol oynayan yedek kanat lazımAli akman?
Bu arada ilk o yazdı yabancı basinda artık öz ablamizKendisiyle Mertens'in nasıl bir futbolcu olduğu hususunda konuşmak isterim.
Yanlış anlamada hocam aynı postları Falcao transferinde tüm forumca atmıştık keza Drogba tansferinde demertens bu ligde stoper bile oynar
Niye girsinmarzio mertensi girebilir şimdi
Türkiye Liginin en çok şampiyon olup, Avrupa'da kupa alan ve en çok taraftarı olan takımının taraftarı.Türkiye ligini 13. Bitirmis takimin taraftarlari mertensi begenmiyo. Adam bu mesajlari okusa siz kimsiniz gelmiyorum der