Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.323
- 2.937
- 1.668
1 ini alsın o da torreira olsun ben daha bir şey istemem.Dursun başkanim ikisinide alir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 ini alsın o da torreira olsun ben daha bir şey istemem.Dursun başkanim ikisinide alir
kaleci okan olur.ruganı buyuk paralara da gelmez bize zaten.bonservis vereceksek, en fazla 5 milyon olur diye düşünüyorum.ruganı mi abdulkerim mi oynar o da hocanın bileceği iş.beni ilgilendirmiyor.üzümünü yeerim,bagını sormamyedeğe maliyeti yüksek stoper alınır mı? yabancı sınırı varken abdülkerimi yedek mi oturtacağız? nelsson yedek bırakılır mı? sorularını cevaplayınca durum az çok belli oluyor
Empoli'ye gider.ruganiyi almak üzereyiz. juve gsye git demiş oyuncu yarına kadar karar verecekmiş.
Toros ne alemderuganiyi almak üzereyiz. juve gsye git demiş oyuncu yarına kadar karar verecekmiş.
Şampiyonlar liginde olsaydık Ronaldo ihtimalini konuşabilirdik.
Bonservis vermeyiz hayri ustadin dedigi gibi. Maasindan kurtulmak icin belese salabilirler.kaleci okan olur.ruganı buyuk paralara da gelmez bize zaten.bonservis vereceksek, en fazla 5 milyon olur diye düşünüyorum.ruganı mi abdulkerim mi oynar o da hocanın bileceği iş.beni ilgilendirmiyor.üzümünü yeerim,bagını sormam
muslera yedek olur,bak görürsünBonservis vermeyiz hayri ustadin dedigi gibi. Maasindan kurtulmak icin belese salabilirler.
Musleranin yedek kalmasi nelsonun gitme ihtimalinden daha dusuk maalesef
Ndombele 6 numara değil, fiziksel yeterliliğiyle defasif orta saha olarak da oynayabilecek 8 numara birisi, Torreira net 6. Ndombele merkez için alternatif olur yani. Lucas ile farklı Ndombele ile farklı bir oyun anlayışımız olur, birbirinin karşılığı futbolcular değil bence. Ayrıca Ndombele'yi bonsevisiyle alabilmemizin imkanı yok şu an. Lucas'ı bahsedilen fiyata getirebiliyorsak Lucas tercih edilir zaten. Yabancı basından da anladığım kadarıyla son detaylar konuşuluyordur. Sakin sakin bekleyelim bakalım, bugün yarın netleşir her şey ♥ndombele için torreira bekletmezler değil mi????
bu nasıl foto psikolojim bozuldu
rugani geliyo kim yedek kalacak bardakcı mı? sınır ne olacak
Ben de aynen böyle düşünüyorum. Torreira tam aradığımız adam. ama dursuna güvenmiyorum.Ndombele 6 numara değil, fiziksel yeterliliğiyle defasif orta saha olarak da oynayabilecek 8 numara birisi, Torreira net 6. Ndombele merkez için alternatif olur yani. Lucas ile farklı Ndombele ile farklı bir oyun anlayışımız olur, birbirinin karşılığı futbolcular değil bence. Ayrıca Ndombele'yi bonsevisiyle alabilmemizin imkanı yok şu an. Lucas'ı bahsedilen fiyata getirebiliyorsak Lucas tercih edilir zaten. Yabancı basından da anladığım kadarıyla son detaylar konuşuluyordur. Sakin sakin bekleyelim bakalım, bugün yarın netleşir her şey ♥