- 26 Kasım 2012
- 179.038
- 240.980
- 5.688
ulannn Bullzat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
müthiş birşeyNevzat Dindar: "Galatasaray Arsenal'le 5.5 m euro + 1.5 m euro bonus karşılığında anlaştı. Galatasaray 3.5-4 m euro vermektense 2.5 m euro + bonuslarla 3.25 civarında bir rakamlar teklif ediyor."
Ha şöyle yola gelin.Nevzat: Torreira dış basında çıktı, yönetim önlem aldı, haber çıkmadı. İtiraf edelim dış basından çıkmış bir haber.
Şu anki kadro zaten mantar olmaz patates olur evet hava iyi de gelen giden yok hatri sayılır kanat yedek yok orta saha yok stoperde geri gittik tek pozitif gelişme sağ bek ve forvet onlar da umarım sakatlanmazaylardır bu gün yarın diyoruz bitmiyor. mantar olduğumuz yok.
Evander için demişti onu, eklemeyi unutmuşum. ♥ Danimarka tarafında, kulüpten alıyorum haberi gibi bir şey dedi. Lucas için tabii ki böyle bir şansı yoktur ki zaten itiraf ediyorum Lucas haberi dış basından geldi, kulüp saklıyor, bize haber gelmedi dedi.dışardan alabileceklerini sanmıyorum. twitterdan derleyip yapmaya başladılar haberleri. sızıntıyı yapan köstebek kimdi acaba merak ettim
OLUMLU DÜSÜNME NÖBETI! En azindan pazara kadar!!Yine nöbeti açmış meymenetsiz