- 28 Temmuz 2019
- 46.894
- 47.477
- 3.633
bizim fener eşeği de bu misal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay hirboBenim şahsıma değil. Tüm Galatasaraylılara bilmem ne çocuğu, bunların kundaktaki bebeklerini falan yapayım diye ağır bir küfür etti. Sonra tabii burayı okuyup mahkeme süreci başladı deyince 5 saniye de küfürler silindi.
Ozaman bir kişi kaldı abdestsiz MusapMurhan degil!!
Geçen sene 2 pts ile çıkamadı knk, bu sene çıkarlarÖnce bir bakalim Pisa nin Serie A ya yükselme gibi bir ihtimali bulunuyor mu?
Bulunmuyor cünkü Serie b de 60-70 mio piyasa degerli takimlar bulunuyor
1 senede tüm bonuslar gerçekleşmemiştir herhalde.Bonuslara 5.7 ye almadik mi?
Son yıllarda aldığımız adamlarda seni en çok heyecanlandıran Morutan'dı herhalde. Yazık oldu.
Biz Geçen Sene 1 gol yüzünden sampiyonlugu kaçirdik Bu Sene küme düsüyorduk öyle yürümüyor EnisGeçen sene 2 pts ile çıkamadı knk, bu sene çıkarlar
silCRISTIANO RONALDOOOOOOO
Morutan'a yatırdığımız parayı çıkartırız bir şekilde de, Cicaldau mevzusu fena patladı. Onu ne yapacağız bilmiyorum.1 senede tüm bonuslar gerçekleşmemiştir herhalde.
O sözleşme düşmüştü, Avrupa ve maç sayısı falan vardı. Muhtemelen ödenen bedeli koydular opsiyona yani 4.
Heyecanlandırdı da üzerine düşecek bir ortam olmadı, geliştirici olmalıydık hala da olmalıyız yoksa cepten para harcayarak 2 sene sonra yine yerlerde sürünürüz.
Geçen sene net hata olarak Cicaldau dışında kimseyi görmüyorum ben, TL ile alındığı için Berkan da dahil, 40 milyon TLye taksitle aldık şimdiden yarısına düştü fiyat.
Morutan 1 sezon parlasa zaten 5 kağıdı garanti.
Hayir Dik duracagizsil
basına sızarsa yatabilir
Ronaldo gelirse mest olurum ama nereye geliyor yavsil
basına sızarsa yatabilir
Nevzat bence orada, Cavani ya da başkası bilmiyorum ama Haris'in üstünde bir isim daha alınacak demek istedi bugüncavani diyordu nevzat
Neymay juniorCRISTIANO RONALDOOOOOOO
tam da bu şarkıyı dinlerken denk geldi. bize h.o demek düşer
"ben bu gece karar verdim"
Harisin üstünde ronaldo var birtekNevzat bence orada, Cavani ya da başkası bilmiyorum ama Haris'in üstünde bir isim daha alınacak demek istedi bugün