Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonuslara 5.7 ye almadik mi?
1 senede tüm bonuslar gerçekleşmemiştir herhalde.

O sözleşme düşmüştü, Avrupa ve maç sayısı falan vardı. Muhtemelen ödenen bedeli koydular opsiyona yani 4.

Son yıllarda aldığımız adamlarda seni en çok heyecanlandıran Morutan'dı herhalde. Yazık oldu.

Heyecanlandırdı da üzerine düşecek bir ortam olmadı, geliştirici olmalıydık hala da olmalıyız yoksa cepten para harcayarak 2 sene sonra yine yerlerde sürünürüz.

Geçen sene net hata olarak Cicaldau dışında kimseyi görmüyorum ben, TL ile alındığı için Berkan da dahil, 40 milyon TLye taksitle aldık şimdiden yarısına düştü fiyat.

Morutan 1 sezon parlasa zaten 5 kağıdı garanti.

1 senede tüm bonuslar gerçekleşmemiştir herhalde.

O sözleşme düşmüştü, Avrupa ve maç sayısı falan vardı. Muhtemelen ödenen bedeli koydular opsiyona yani 4.

Heyecanlandırdı da üzerine düşecek bir ortam olmadı, geliştirici olmalıydık hala da olmalıyız yoksa cepten para harcayarak 2 sene sonra yine yerlerde sürünürüz.

Geçen sene net hata olarak Cicaldau dışında kimseyi görmüyorum ben, TL ile alındığı için Berkan da dahil, 40 milyon TLye taksitle aldık şimdiden yarısına düştü fiyat.

Morutan 1 sezon parlasa zaten 5 kağıdı garanti.
Morutan'a yatırdığımız parayı çıkartırız bir şekilde de, Cicaldau mevzusu fena patladı. Onu ne yapacağız bilmiyorum.

Morutanın 3.5 net + 1 oynama bonusu + 1.2 ssmpyonlar ligi veya sampyonluk bonusu vardı sanki öyle demişlerdi aldığımızda
..aklımda öyle kalmış....hiç bir bonus gerçekleşmedi hatta bi ara yönetim oynattırmıyor bonustan dolayı diye söylenti çıkmıştı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt