Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 603
2 hafta idare ederiz de,benim bile moralim bozuldu.ali turapi hazirlamak lazimdi
hazır değil mi turap
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 hafta idare ederiz de,benim bile moralim bozuldu.ali turapi hazirlamak lazimdi
BenimDede'nin dediği oyuncu şu başkanın kızını götüren topçu olmasın? Neydi onun adı?
1-1.5 yeterli yoksa ali turap oynasın4 maç için kayserinin vasat adamına 3 milyon euro mu verelim ?
Okudum demin. Aynen Antalya macinda oynar dedi. Yoksa kekliyorlarmi bunlari?hayır kötü çıkmış 2. derece yırtık varmış. rodop denen sallamacı oyuncu antalya maçında oynar dedi
sorusunu sormuştum onu alintilayaydin bari.ctrl+c ctrl+v![]()
22 tane yabancı var iken yedek yabancıı kaleci tercihi ilginç gibiyedeğe
Yunud yardim ederse savunmada,ali turap asistde yapar antalya macindahazır değil mi turap
Beri blues a gitmem bi nasip olmadiBornova'da Beri Blues bar var tarz değiştirmediyse güzel mekandır, Mavibahce içindeki Soldout da rap dışında takılıyor iyi mekandır severim
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ciddi yirtilmadigini düşünüyorum. Çünkü hemen bıraktı. 3. Hafta sahada olur2 derece yırtık kaç haftada iyileşir?
Çünkü iyileşme süresi kas yırtılmasının derecesine göre farklılık gösterir. Küçük kas lifi yırtılmaları 2-3 hafta içerisinde iyileşir. Daha ciddi yırtılmalarda ise bu süre 6 haftaya kadar uzayabilir.
Yav ne 1 ayi,2-3 hafta sürüyomus maximum.joao pedroyla ayni degil1 ay yok ha
sezon bitti önümüze bakalım
Yürüyodu zaten,nevzatda 1-2 hafta olmaz dedi dünCiddi yirtilmadigini düşünüyorum. Çünkü hemen bıraktı. 3. Hafta sahada olur
yazdıktan sonra gördümsorusunu sormuştum onu alintilayaydin bari.
GscimbomMobile