- 9 Ağustos 2011
- 59.649
- 34.389
- 3.558
Jsjaksmsjsn ulan doğru bide o var dimiBiz anlatırız da istanbulun göbeğinde dolaşan binlerce arabı görünce e bura arabistanmış diyebilirler
GscimbomMobile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jsjaksmsjsn ulan doğru bide o var dimiBiz anlatırız da istanbulun göbeğinde dolaşan binlerce arabı görünce e bura arabistanmış diyebilirler
Bu kim laan
Benim de engellediğin ilk kişi olacaksın. Nasıl engelleniyor yok say mı diyeceğim?Uzun zamandir kimseyi engellemedim ama,12den beri olumsuzluk pompalayanlari mecbur engelledim.ortada bisey olmadigi halde,beklemek yerine yakupa kulak verenler,duboisi antalya macinda sahaya suren dedenin torreira olmayacagi icin 10 numara uydurduguna yönelik hayaller kuranlar falan.deli bi ortama dondu iyice.
katıldı demiyor kiIyi de ispanya 2. Dünya savaşına katılmadı ki![]()
antalya 0.5 üst illegalde bile 1.22 değmezRakipler yine Omar 'in kanadını otoban yapacak.
Rakiplere her maç 0.5 üstü oynamak lazım
Berbat oldu ora ya eğer sanatçı gelmediyse yerel grup yada dj varsa sadece bütün gece uzi Ezhel ben fero dönüyor mekanda bir de ora bana çok basık geliyorOoze değişmiş galiba önceden genelde rock bar şeklinde idi
Olumsuz haberi en kötü kaynak yazarsa bile gerçek olur. En olumlu haberi Seref Aydin versin o is patlar.Yav yakup çınarın haberiyle mod düşürmeyin o herifin kazandığı savaş yok
Yav sen degilsin.surekli gelmez,olmayacak yorumlarini okumaktan sıkıldım.bizim basinin bisey tutturdugu da yok.beklemek niye bu kadar zor geliyo,anlamadim.bitti bitecek transfer,olmamasi icin dua ediyolar sankiengel kontrol
deneme 1 2 3
Faşist diktatör franconun zulmünden kaçmışlardırIyi de ispanya 2. Dünya savaşına katılmadı ki![]()
Hadi insallah
Bunu gösteren herhangi bir emare yokNe oldu ya Torreira olumsuza mi döndü?
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
He bak bu olabilirFaşist diktatör franconun zulmünde kaçmışlardır
hak veriyorum reis. okuyup geç kafa yorma. canını sıkmaYav sen degilsin.surekli gelmez,olmayacak yorumlarini okumaktan sıkıldım.bizim basinin bisey tutturdugu da yok.beklemek niye bu kadar zor geliyo,anlamadim.bitti bitecek transfer,olmamasi icin dua ediyolar sanki
Bence de 2 hafta olmaztahmini söylüyorum mr görmedim, 10 gün ciddi istirahat vereceklerdir. yani en az 2 hafta yok.