Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.766
- 7.799
- 1.948
Evanderden iyisi kim dede. Umarım yine yemiyorsundur bizi
Evander çok mu iyi ki?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evanderden iyisi kim dede. Umarım yine yemiyorsundur bizi
Bu adam frikik konusunda uzmanlığa sahip değil, en azından bildiğim kadarıyla. Her sene en az 5 tane frikik atar diyemeyiz yani atıyorum Hakan gibi. Porto'da skor manasında istisnai bir yıl geçirmiş. Bunun emsali yok kariyerinde. Önceki senelerin istatistiklerine de yansımış zaten. Adam ligde 2-3 golle oynamış hep. Olivera'ya skorer diyemeyiz yani. Zaten geç parlamış bir oyuncu.Ne fark eder ki? Frikikten atınca puan yazmıyorlar mı.
Hazırlık maçlarında bile 1'er gol atabilirdi. Ben o oyun tarzıyla çok rahat 10 gole ulaşacağını düşünüyorum Torreira transferi olursa.Çoğu penaltı , frikik ve uzaktan şut Mert ceza sahası içine koşular yapiyor ama çok skorer bir orta saha diyemeyiz
Sergio bir rolü çok iyi oynayan oyunculardan o da 2 li merkezdeki 8 numara oyuncusu o rolü şahane oynar ama çok çok farklı şeyler çıkarmaya çalışırsak verimi düşerTek sezonluk skorerlik gibi duruyor genel kariyerine bakarsak bence de profil olarak skorerliği yüksek bir oyuncu değil gibi. Daha çok oyun kurma ve pas konusunda meziyetli
Çok iyi mi bilmem ama maliyetli bir topçuEvander çok mu iyi ki?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Eyüp Yıldız mı izliyorsunuz. Az vizyon yav.Eyüp yildiz konusulan yildiz Eden Hazard olabilir diyor

!!Çok eyi
Bu rakamlarla muslera sıralamada biraz aşağıya düşüyor. Bazılarının hedefinden çıkar en azından
GscimbomMobile