Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne fark eder ki? Frikikten atınca puan yazmıyorlar mı.
Bu adam frikik konusunda uzmanlığa sahip değil, en azından bildiğim kadarıyla. Her sene en az 5 tane frikik atar diyemeyiz yani atıyorum Hakan gibi. Porto'da skor manasında istisnai bir yıl geçirmiş. Bunun emsali yok kariyerinde. Önceki senelerin istatistiklerine de yansımış zaten. Adam ligde 2-3 golle oynamış hep. Olivera'ya skorer diyemeyiz yani. Zaten geç parlamış bir oyuncu.

maxresdefault.jpg

torreira miçö ve oliveira ortasahasının önünde evander çok iyi olabilir

evanderi çok tanımıyorum ama bir üst seviyeye atabileceğimiz para kazanabileceğimiz adamlardan da 1-2 tane lazım

Çoğu penaltı , frikik ve uzaktan şut Mert ceza sahası içine koşular yapiyor ama çok skorer bir orta saha diyemeyiz
Hazırlık maçlarında bile 1'er gol atabilirdi. Ben o oyun tarzıyla çok rahat 10 gole ulaşacağını düşünüyorum Torreira transferi olursa.

Tek sezonluk skorerlik gibi duruyor genel kariyerine bakarsak bence de profil olarak skorerliği yüksek bir oyuncu değil gibi. Daha çok oyun kurma ve pas konusunda meziyetli
Sergio bir rolü çok iyi oynayan oyunculardan o da 2 li merkezdeki 8 numara oyuncusu o rolü şahane oynar ama çok çok farklı şeyler çıkarmaya çalışırsak verimi düşer

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt