Yunus Coşkun
Aslan Üye
- 23 Aralık 2019
- 9.314
- 5.923
- 1.173
Torreira için kap yakındır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torreira Oliveira Ndombele güzel de Kreatif kim olacak? Kapanan anadolu takımlarına gene al gülüm ver gülüm yaparız. Evander şart oğlu şart. Dar alanda kapan takımları çok iyi çözeriz o zaman. Torreira Oliveira Evander olursa daha delici oluruz. Evander şart oğlu şart o deliciliği sağlayacak oyuncu o.
Hala biriyle anlaşamamış olması çok para istediğini doğruluyor. 3.5m imza parası istiyor diyolardıBu arada ben Denayer'ın da gelmesi taraftarıyım maaşını uyguna çeksin takım ruhuna ciddi katkı verir ve takım içi iletişimi kuvvetlendirir
İlla ki para istiyordur ama bence düşme olursa bizimkiler alır uygun şartlara gelir umarımHala biriyle anlaşamamış olması çok para istediğini doğruluyor. 3.5m imza parası istiyor diyolardı
23m€ piyasa değeri vardı bize geldiğinde. Lemina 15m€, Seri 25m€ değere sahipti. Toplam o kadardı yani. Bizden gittiklerinde de toplam 33,5m€ piyasa değerleri varmış. Bayağı değer kaybettiler o sezon.Tek başına nzonzi 60 milyon Euro diye hatırlıyorum.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evander olmayan kadrolara hep yarım kadro şeklinde bakıyorumKaptan
dübua nelsson abdüş pva
ndombele torreira sergio
yunus sefer kerem
Öndeki 3 lüye denetimsiz serbestlik verdim
Muslerakim hazirliyor lan bileti