Serhat Başbuğa
Parçalı Üye
- 26 Ocak 2019
- 3.278
- 2.864
- 303
İtalyanlar fena dalga geçiyor bizimle
Rugani sebepli mi?
Edit; az sabretsem yazmışsın. O nedenle imiş .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İtalyanlar fena dalga geçiyor bizimle
Harbiden ben de şu anda sadece gelen telefonlara cevap veriyorum. Birazdan ofisten çıkıp eve geçerim. O arada mümkünse transferler açıklanmış olsun.işi bıraktım forum takip ediyorum
Bunlar forumu mu takip ediyorlar
Ne gerek var güvenç olarak adını güncelleyelimGüvenç kurtar yine şov yapıyor
her an savas gelebilir sıgınaklara yakın durun
Muslera! Nelsson'u sal artık!rugani geliyo kim yedek kalacak bardakcı mı? sınır ne olacak
Seri kiralandığında 30küsür milyon Euro civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam.sneijder 2013'te 19'du
her an savas gelebilir sıgınaklara yakın durun
Dönsünler popolarıyla dalga geçsinlerİtalyanlar fena dalga geçiyor bizimle
konusu vardı ama nerde unuttumBunun konusu bence açılmalı
internet ve gs'den anlayan herkes eminim gsc'dedirBunlar forumu mu takip ediyorlar
Bu arada antrenman videolarına bakıp futbolcuları eleştiren taraftar 3. antrenmandan sonra çok eleştirir Ndombele'yi. Çok tembel bir adam, EPL'de tutunamama sebeplerinden birisi de bu. Geçen sezon Lyon ciddi bir maliyetle kiralamıştı. Nasıl olur hiçbir fikrim yok. Olursa güzel olur ama nasıl bir kurgu olur onu da bilmiyorum. O maliyetlerle rotasyon oyuncusu olmaz ama 6-8-10 hepsini yedekler. Hepsinde de oynar. Asıl meziyeti 8 oynarken görülüyor. Fizikli bir oyuncu olduğu için çok iyi kesici gibi düşünülüyor ama o kadar da iyi bir kesici değil. Özellikle EPL sonrası maç için sürekliliği falan kötü bir futbolcu haline geldi. Lucas ve Evander'in de geldiğini düşünürsek Midtsjö, Sergio ile sağlam bir rotasyona sahip olacağız. Buraya yatırım amaçlı iyi izlenen birisi alınabilir. Ndombele'nin düşüşte haline Lyon 5+ gömdü geçen sezon ve çok da verimli geçen bir sezon olmadı. Ne olursa olsun gelirse güzel olur, yıllardır izlediğim, sevdiğim birisi. Maliyeti de öyle geçen sezon Lyon'a patladığı gibi olmaz, artık talibi olan bir adam değil. Kimse o maaşı vermez bir daha.ndombele
Burayı takip etmeyen muhabir yok. Nabzı buradan tutuyorlar.Bunlar forumu mu takip ediyorlar