Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.402
- 12.020
- 538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Random biri yaptirmis rezervasyonŞöyle bir fotoğraf var ama kaynağını falan bilmem
Ekli dosyayı görüntüle 171286
Bilet için şuan sadece rezervasyon yapıldı. Bir aksilik çıkmaz ise bilet alınacak ve oyuncu Çarşamba günü İstanbul'a gelecek İstanbul'da olan Lucas Torreira'nın menajeri ile son detaylar konuşuluyor.
Milano-İstanbul uçuşu için TK1896 nolu THY uçağından rezervasyon yapıldı
Ronaldo'nun skills videosu varsa atın da nasıl bir topçuymuş fikir edinelim
Oliveira vatandaşını ikna etmeye çalışıyormuş.Ronaldo'nun skills videosu varsa atın da nasıl bir topçuymuş fikir edinelim
Ronaldo ne kadar bitik kankaRuganiyi istemesek keske… bu rrsim bile nkdr bitik oldugunu gösteriyor
Manutdin yollamamak icin elinden gelen her seyi yapmasi kadarRonaldo ne kadar bitik kanka
Cimbom sensin rtaşSizin yüzünüzden işe konsantre olamıyorum. Dizayn etmem gereken bir otoban var, ben forumdan çıkamıyorum…
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
28 yaşında yani satamazsın bundan sonra. Maaşı da 2 milyon civarı olacağını düşününce gereksiz olur.
Yetkili birisine benziyor.
ALLAHŞöyle bir fotoğraf var ama kaynağını falan bilmem
Ekli dosyayı görüntüle 171286
Bilet için şuan sadece rezervasyon yapıldı. Bir aksilik çıkmaz ise bilet alınacak ve oyuncu Çarşamba günü İstanbul'a gelecek İstanbul'da olan Lucas Torreira'nın menajeri ile son detaylar konuşuluyor.
Milano-İstanbul uçuşu için TK1896 nolu THY uçağından rezervasyon yapıldı