- 14 Ocak 2009
- 6.991
- 7.432
- 1.793
Yunus gitti o zaman.mevcut şartlarda keremi kesecek biri henüz yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunus gitti o zaman.mevcut şartlarda keremi kesecek biri henüz yok.
Herkes 11 oynamak zorunda değil. Rotasyona girecekler. 60'ta girecekler. Böyle yürüyecek süreç.Şu şartlarda bile Muslera yazamıyoruz. Kerem Yunustan biri yedek kalıyor. Nasıl bir kadro planlaması ben çıkamadım işin içinden. Aman başka yabancı almaya kalkmasınlar artık.
Onun farkındayım ama kadro planlaması yanlış. Dediğin gibi olursa 60 dan sonra sistemi değiştirmek durumunda kalacak. Kerem, Yunus kanat, yabancılarsa 6,8,10.Herkes 11 oynamak zorunda değil. Rotasyona girecekler. 60'ta girecekler. Böyle yürüyecek süreç.
Muslera, Abdülkerim, Kerem ve Yunus an itibariyle takımın bankosu durumunda.
Harika.Mertens ve torreira gelirse boy ortalamamiz 1.49 oluyor
Oyle bi dunya yok zaten ya oyle sacma planlama mi olur herkes oynar bilmemne diyeOnun farkındyım ama kadro planlaması yanlış. Dediğin gibi olursa 60 dan sonra sistemi değiştirmek durumunda kalacak. Kerem Yunus kanat, yabancılarsa 6,8,10.
Yok ben kazananı tutarım her zaman. Kim öndeyse onu desteklerim. Eşrefle başlamış olabilirim seçime hatırlamıyorum.Sen Eşrefçi değil miydin
Önemli olan işlevsel ortalamamızMertens ve torreira gelirse boy ortalamamiz 1.49 oluyor
Benim çocukluğumda fb de Selim Soydan diye bi yonetici vardı. Real Barça maçına gitmiş. Figo yu çok beğendim acaba alamaz mıyız demiş yanındakilere.. Arada aklıma gelir hala gulerimRonaldo'nun skills videosu varsa atın da nasıl bir topçuymuş fikir edinelim