Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgisayar üzerine görüş bildirirken nasıl oldu küfür olayı? Fanatiklik derecesinde takım tutup kendini kaybedip küfretme olayı da olmaz. Çok ilginç.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
ben apple ürünlerini seviyorum. appleın bilgisayarını kullanıyorum zaten ki yaptığım iş için de olmazsa olmazlardan bana göre. kendisi de apple düşmanı bir kardeşimizmiş. 1-2 forumda birbirimize cevaplar verdik. sonra döndü özel mesaj yoluyla diyalog başladı. bir süre sonra küfür etti. ben de sana o küfürü yediririm özrünü dile özelimden çık git dedim. öyle deyince bir daha sövdü, hatta ne alakaysa vereceğin uğrayacağın savcılığın da a... k.. diye bir şey söyledi. ben de ekran görüntülerini alıp hepsini dilekçeye ekledim. 3 ay sonra da uzlaştırmacı geldi. 4 yıla yakın sürdü bu mevzu. yargıtay onayından sonra tıpış tıpış faiziyle ödediler. insanlar birbirine saygılı olsa hiçbir sorun olmayacak. fikir ayrılıkları olur. yeri gelir kavga dövüş de olur. ama her şeyin bir adabı var. burada da bizden küçük kardeşlerimiz var. fakat bizler nasıl onlara saygı duyuyorsak onlar da bize duymak zorundalar. duruşmada çocuğu gördüm 1.60 boyu var toplasan 60 kilo. yani benim karşıma çıksa o sözleri söyleyemez ama işte internetten olunca işler daha kolay sanılıyor.
kimse kimseye küfür ve saygısızlık yapmazsa sorun da olmaz.

Kiralik bedeli: 100bin euro

1659463316793.webp

Dele Alli eğer İstanbul'a gelirse eve girmez. Rodop'un Alli'yi dünya yıldızı olarak gördüğünü sanmıyorum. Belki de hiç tanımıyordur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt