Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.318
- 104.181
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Draxleri kötü hatirlayamiyorumBu Draxleri herhalde 5-6 yil önceki haliyle hatirliyip istiyorlar herhalde burda
Yalnız Piatek denilen tip santrafora uyuyorKadir Çetinçalı : Piatek’in menajerine Erden Timur’un telefon numarasını ben verdim. Galatasaray’a önerildi.
Oyuncu giderse bonusların işleyeceğini sanmıyorum.600 bin 15 mac sonra
300 bin AL'e kalirsak (en fazla 2 kere)
1 milyon SL gruplara kalirsak (1 kere)
20% pay
Biz Melo Palmeirasa gittiginden sonra bile, Inter SL'e kaldiginde 500 bin prim almistik diye hatirliyorum. Yani adam bizde olmasa bile, sözlesmesi bitene kadar o seyleri basarirsak, adamlar normalde paralarini alir.
Ondan umarim bari bizde pay ve adam gibi kiralik bedeli istemistiriz.
Kitleyene değil kitletene bakmak lazımŞu romenleri ne kitlediler bize ya hala hazmedemiyorum
İngilizler Euro/GBP olayına pek dikkat etmiyor genelde. €'dur o, genelde hep £ olarak yazıyorlar haberlerini, duyurularını7.5 mılyon sterlin mi
Hocamız cok severdi, istedi ve aldırdı.Şu romenleri ne kitlediler bize ya hala hazmedemiyorum
@Hayri Cund geçen gün yazdığın rumen hazırlık maçında asist yapmış. 30.sn
Yildiz mertens olmasin. :crushed:
Alexis olmasın o isim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cavani için kimse heyecan yapmaz bencecavani diyordu nevzat
drexler olmasınDaha Kimler olmasin
Bencede AlexisAlexis olmasın o isim
Lig baslamadan biter.Neyse psikoloji bozacak + 10 no diyince akla sadece Talisca geliyor; bjklisi fblisi hepsi yamulur
bizlik bir şey yok Nice 5m euroya almış.hala rumen diyor yaa