Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O oynayacağına Osayi Samuel oynasın daha iyi üstatDübuanın yokluğunda Boey oynamalı
Taraftarımızın Fatih Terim sevgisi yedi adamı. Eleman dedi diye neler neler söylendi. Neyse Cem Uzan bey de bu kategoriye girer. Türkiye'ye dönebilirse onu da başkan olarak göreceğiz gibi hissediyorum.Ünal Aysal Avrupa'da da önemli bir iş adamıydı. Çoğu kişinin ulaşamayacağı insanlarla adam yemek yiyor, sohbet, muhabbet takılıyordu. Sneijder'i de şakayla karışık yemekte sordum iş ciddiye bindi gibi bir şey anlatmıştı zaten. Başarısını falan bir kenara bırakıyorum da Galatasaray'ın başında gördüğüm en tarz, en güçlü başkandı. Galatasaray markasına yakışan bir adamdı. İlk ekibi bozmadan devam etseydi bugün farklı şeyler konuşuyor olabilirdik
onu mu sorduk?Biden covid çıktı, el kaide liderini amerika vurdu.
Seni takdir ettim. Nedeni nedirdoğrudur
Net daha iyiNe Boeyi yav
Ah Cyner vah CynerSrodop aveli topcu ve toptan anlamadigi icin torreiradan daha buyuk dedigi topcu berkay ozcan falan olabilir
:red:verdiğin cesaretle bu işi yaparım
unuttum bir daha sor
Osayi iyi bek olmuş gelsin oynasın derimO oynayacağına Osayi Samuel oynasın daha iyi üstat
Hocam burda kuyruk yağı kullanan yer bulamazsın koyun kebabindan bir haber bircok yer İzmir'de kebap yediysen Adana'daki yağlılik ve kendi kendine dağılan etten sonra kupkuru ve sert gelmiştirMidye bira bizim orada da var da
Kebap salgam burda yokbi ara izmir kokoreci deneyecem bakayim
artık gs topcusu cunkuSeni takdir ettim. Nedeni nedir
Ben de beğendim ama iq’su yerlerdeOsayi iyi bek olmuş gelsin oynasın derim
Pay kardan paydı. Kar edemeyeceğimiz için denilen şartlarda devreye girmez.600 bin 15 mac sonra
300 bin AL'e kalirsak (en fazla 2 kere)
1 milyon SL gruplara kalirsak (1 kere)
20% pay
Biz Melo Palmeirasa gittiginden sonra bile, Inter SL'e kaldiginde 500 bin prim almistik diye hatirliyorum. Yani adam bizde olmasa bile, sözlesmesi bitene kadar o seyleri basarirsak, adamlar normalde paralarini alir.
Ondan umarim bari bizde pay ve adam gibi kiralik bedeli istemistiriz.
Çin madara olduonu mu sorduk?
verdiğin cesaretle bu işi yaparım
unuttum bir daha sor
Kayseriden umutu alalım bari takasla filanNet daha iyi