- 1 Ağustos 2009
- 47.821
- 50.429
- 4.878
Onur bulutu mu demek istedin dedemKayseriden umutu alalım bari takasla filan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onur bulutu mu demek istedin dedemKayseriden umutu alalım bari takasla filan
Mumkun mertebe tavuk yiyorum. Ya da balik yerim.Hocam burda kuyruk yağı kullanan yer bulamazsın koyun kebabindan bir haber bircok yer İzmir'de kebap yediysen Adana'daki yağlılik ve kendi kendine dağılan etten sonra kupkuru ve sert gelmiştir
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rutin, ekstra Yok birşey. Dünyaca ünlü 10 no diye attılar ortaya birileri, muhtemelen sarhoştular.gelisme oldu mu bugun?
Jurnallendinonu mu sorduk?
Evet onu dedim. Yaşlılık isteOnur bulutu mu demek istedin dedem
sen kanadı var ucamaz fıkrasını bilir misin?Çin madara oldu
öyle arınınsen kanadı var ucamaz fıkrasını bilir misin?
Bize gelecen mi tatlı sey![]()
çok güzel lan
Şu an Galatasaraylılar için dünyanın en güzel insanı![]()
çok güzel lan
Her yerde neden şu bıyığına soktugumun pilavcisinin reklamı çıkıyor mal herif pilavın üstüne yaprak sarma koyup yiyor
Kendisinin de dedelerin de taraftarın da hatası vardı, güzel bir süreci hep birlikte noktaladık. Cem Uzan'ın başkan olabileceğini sanmıyorum bize. Bizim kendi içimizdeki yapı da zaten izin vermez. Şu saatten sonra zaten isimlerin pek bir önemi yok, önemli olan projelere yoğunlaşıp bunların devamını sağlamak. Sürdürülebilir bir yapı oluşturmak gerekiyor. Borç bir şekilde kapanabilirse, tekrar borçlanmanın önüne geçecek yapılar oluşturmak gerekiyor. Sonrasında zaten kurumsal yapı sağlandığında başta kim var pek anlamı kalmayacak. Bunları TFF falan gibi kurumlarla boğuşulacak süreçlerden bağımsız olarak söylüyorum, tamamen sportif anlamda düşünerek. Yoksa tabii ki beyaz sayfalar açıp da kulübün hakkını yedirmeyecek isimler olmalı.Taraftarımızın Fatih Terim sevgisi yedi adamı. Eleman dedi diye neler neler söylendi. Neyse Cem Uzan bey de bu kategoriye girer. Türkiye'ye dönebilirse onu da başkan olarak göreceğiz gibi hissediyorum.
Kesin öyledie, nelssonu ayartıp takımdan soğutmak için girişimleti vardır eminim.
jurnal degil kolpa lazımJurnallendin
Bekliyoruz,baska bisey yokNe oldu!? Ateş çabuk söndü bu akşam...
kemalim yapmazDaha önce söylendi mi bilmiyorum ama 12 kişi olmuş Kemalim