Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
35 yaşındaki topçu
Messi yada Ronaldo değilse adı
Kesinlikle istemiyorum.
Ünal Aysal başkanım pastadaki çilek niyetine alırdı böyle adamları ama o zaman pasta güzeldi lezzetliydi.
Şimdi biz henüz adam gibi takım kurmamışken mertens kim abi yıllık 3-5 milyon euro
Kim abi mertens
Geçen sene x gol x asist yapmış bla bla bla
Boş iş saçma iş.
Geçmiş geçmişte kaldı cancağızım kariyeri ve kalitesi ultra kaliteli bir herif altı üstü mertens.
Ulan domalacaksak Drogba gibi fizikli cüsseli birine domalalım mertens kim şey kadar boyu var türlü türlü huyu var.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yahu hy mi dinliyonuz siz haylaa, hadi dinlediniz de niye inanıyırsunuz ki, haber maber alamıyorlarrr, Torreira ile de alamayacağımızu öngörüp, hatta temennileri bu, çünkü haber çıktığında bu sığırlar uyuyordu, gururlarına yediremediler, ve tahmin yapıyorlar. Ulan yiyosa gelmiyecek Galatasaray o futbolcuyu alamayacak desenize, yemezzzz çünkü ya alırsa dimiiiiii, delikanlı olun bilmiyorsanız bilmiyoruz deyin.
%100 aynı fikirdeyim yarın baskın yayın açıp torreira kabul etti derler R yaparlar

Çok ciddi bir info geldi dikkat kesilin

HY: "Oyuncu geliyorum derse geliyor geliyorum demezse gelmiyor"

:danyal:
Screenshot_20220508-142803_Chrome.jpg

Galatasaray hem Arsenal'le hem oyuncuyla anlaştı diyorlar ama Torreira Galatasaray'da ya da 1-2 gün içinde İstanbul'a gelecek diyemiyorlar.

Bu, habere çok da güvenmediklerini gösterir.

Yakup Çınar: "Evander'de teklif yükseltildi en son 6.2 m euro'ya kadar çıkıldı, bugün Veiga ismini duydum 12 m euro istiyorlar."

oyuncu bizi son seçenek olarak da görüyor olabilir. ligin durumu malum

ama italya'da baba takımlar haricinde bizden alacağı parayı alamaz. baba takımların da ilgisi yok gibi.
fiorentina bile indirim istemiş herhalde

belki uzar ama ben bu işin mutlu sonla biteceğine inanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt