Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 44.321
- 38.703
- 3.798
Mertens olmamalı, hiç gerek yok o maliyetlere.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%100 aynı fikirdeyim yarın baskın yayın açıp torreira kabul etti derler R yaparlarYahu hy mi dinliyonuz siz haylaa, hadi dinlediniz de niye inanıyırsunuz ki, haber maber alamıyorlarrr, Torreira ile de alamayacağımızu öngörüp, hatta temennileri bu, çünkü haber çıktığında bu sığırlar uyuyordu, gururlarına yediremediler, ve tahmin yapıyorlar. Ulan yiyosa gelmiyecek Galatasaray o futbolcuyu alamayacak desenize, yemezzzz çünkü ya alırsa dimiiiiii, delikanlı olun bilmiyorsanız bilmiyoruz deyin.
Çok ciddi bir info geldi dikkat kesilin
HY: "Oyuncu geliyorum derse geliyor geliyorum demezse gelmiyor"
![]()
Sokaga cikip protesto ediyomuslar londra sokaklari alev alevarsenal forumlarında buyuk infial var. herkes yonetime kufur ediyor torreıra gibi adamı nasıl bırakırsınız diye. cok iyi futbolcu aldık beyler.
Çok ciddi bir info geldi dikkat kesilin
HY: "Oyuncu geliyorum derse geliyor geliyorum demezse gelmiyor"
![]()
Kim diyorGalatasaray hem Arsenal'le hem oyuncuyla anlaştı diyorlar ama Torreira Galatasaray'da ya da 1-2 gün içinde İstanbul'a gelecek diyemiyorlar.
Bu, habere çok da güvenmediklerini gösterir.
FT bu takımın basına gecmek icin her hamleyi yapacaktır ayık olmak gereklisefer kerem yunus mertens sergio torreira![]()
torreira galatasaray'da. 1-2 gun icinde istanbul'a gelecek.Galatasaray hem Arsenal'le hem oyuncuyla anlaştı diyorlar ama Torreira Galatasaray'da ya da 1-2 gün içinde İstanbul'a gelecek diyemiyorlar.
Bu, habere çok da güvenmediklerini gösterir.
4-5 ama ben 6 derimHaluklar şu an Tier kaç ?
durmak yok
torreira geldikden sonra muslera sut
leno in