Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan newcastle maddisonu al da rahatla be ueter her muhabir o transfere takılmış, sürekli önğme düşüyor

FT bu takımın basına gecmek icin her hamleyi yapacaktır ayık olmak gerekli
Ekran görüntüsü 2021-06-29 182326.webp

Mertens falan istemez... Kaleciler dışında 35 yaşında dünyanın en iyisi olsa yine istemiyorum... İsterse düşüşe geçmemiş olsun fark etmez... Şimdiye kadar düşmediyse bile bir yerde düşecek bu adam, bize denk gelmesin. 2-3 tane 30 yaş üstü futbolcu olabilir takımda ama fazlası zarar. PVA, Oliveira ve Seferovic ile uzun vadeli olarak 30 yaş üstü kontenjanımız dolu. Midtsjö de oraya eklenecek gelecek sezondan itibaren hatta. Dubois da son sezonunda 30 olacak sanırım. Omar'ı, Gomis'i saymadım uzun ömürlü olmazlar diye. Eh yeter. Tek istisna çok iyi lider bir stoper denk getirirsek o olabilir belki duruma göre.

Hele 35 yaşında yıldız statüsünde gelip performans veremese bile kesmekte zorlanacağın, mızmızlanacak adama lüzum yok. Tecrübe ve liderlik işini hallettik gibi takımda. Artık alıp rotasyonda kullanıp 2-3 sene içinde bir tık daha parlatıp daha üste gönderebileceğimiz oyunculara yönelelim. Seneye CL falan olursa özellikle Seferovic gibi 30 yaş üstü oyunculara rotasyon lazım olacak. Onların yerine hazırladığımız adamlarımız 25 yaş ve altında olsun artık. Kalan yabancı kontenjanını öyle kullanalım.

Fotottarena: "Emin Bayram'ın 1 yıl daha kiralanması gündemde hoca Metehan'dan memnunmuş 4. stoper olarak kalacak gibi gözüküyor."

35 yaşındaki topçu
Messi yada Ronaldo değilse adı
Kesinlikle istemiyorum.
Ünal Aysal başkanım pastadaki çilek niyetine alırdı böyle adamları ama o zaman pasta güzeldi lezzetliydi.
Şimdi biz henüz adam gibi takım kurmamışken mertens kim abi yıllık 3-5 milyon euro
Kim abi mertens
Geçen sene x gol x asist yapmış bla bla bla
Boş iş saçma iş.
Geçmiş geçmişte kaldı cancağızım kariyeri ve kalitesi ultra kaliteli bir herif altı üstü mertens.
Ulan domalacaksak Drogba gibi fizikli cüsseli birine domalalım mertens kim şey kadar boyu var türlü türlü huyu var.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
geline damat almıyoruz üstad futbolcu alıyoruz, onun da kalitelisini almak istiyoruz. boy, kilo, yaş falan bunları bi kenara bırakmak lazım gerçekten, yeterince genç oyuncu var kulüpte, bize takır takır oynayacak iş yapacak kaliteli ayaklar lazım ki elimizde ki gençlere yardımcı olsunlar, performanslarini yukarı çeksinler, satabilelim. bu dediğim de yaşlıları toplayalım anlamına gelmiyor tabi.

Marcao'yu bile iyi performansina rağmen zar zor satabildik, gençleri bir araya toplayıp başarı beklemek belli ki olacak iş değil bu ligde. İlk 11'de 2-3, yedekte de 2-3 tane potansiyeli olan oyuncu olsa yeterli. Geri kalan tüm oyuncular hazır, takır takır oynayacak isimler olmalı. Yoksa şampiyonluk zor

Yakup Çınar: "Berkay için Başakşehir'e yapılan teklif yok ama Okan hoca Berkay'ı istiyor onlarda 6 m euro'dan aşağıya bırakmak istemiyorlar ben Evander mi Berkay mı diye sorarsanız Evander'i daha sıcak bulurum."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt